Účes, který milují všechny celebrity: Vysoký drdol – ale nepřehánějte to!

Vysoký hustý drdol se stává čím dál větším hitem a jeho oblíbenost se jednoznačně potvrzuje při každé významné události. S odhalenou šíjí se po červeném koberci procházejí takové hvězdy jako Salma Hayek, Jennifer Lopez nebo mladinká Kelly Osbourne. Vyčesané vlasy dají vyniknout rysům, uším ozdobeným pěknými náušnicemi, lícním kostem, šíji i odhaleným zádům.

Drdol můžete vyčesat k úplně všem typům šatů, například bez ramínek jako Kelly Brook, s výstřihem jako J.Lo, nebo decentním ke krku po vzoru Katy Perry. Zapomeňte na kudrlinkové výtvory z plesů, trendy je především tzv. messy bun, který je mírně neupravený.

K jeho vytvoření budete potřebovat především co největší množství objemu. Nezoufejte nad svými jemnými vlasy, dostatečnou oporu vám poskytne pěnové kolečko určené přesně pro drdoly, které dostanete například v prodejnách H&M.

Hladký drdol á la baletka v 6 krocích:

1. Čerstvě umyté a vyfoukané vlasy u kořínků lehce natupírujte a následně vytvořte klasický culík. Pokud není dost hladký, postříkejte ho trochou fixačního laku a jemně vlasy uhlaďte hřebenem – po hlavě směrem k culíku.
2. Na něj navlékněte kolečko, které splyne s barvou vašich vlasů a vlasy přes kolečko rozprostřete.
3. Vezměte obyčejnou gumičku a obtáhněte ji kolem drdolu.
4. Dlouhé vlasy můžete zamotat a obtočit kolem drdolu. Pokud jsou okolní vlasy krátké, spojte je a zamotejte odspodu nahoru.
5. Kolem drdolu obtočte vlasovou síťku. Přečnívající vlasy uchopte do síťky, obmotejte ji kolem drdolu a znovu ji přes něj přetáhněte. Nakonec síťku zamaskujte pod vlasy. Nestabilní drdol můžete ještě upevnit pírky.
6. Jakmile dílo dokončíte, stačí drdol jen jemně upravit prsty, lehce přelakovat a můžete vyrazit.

Vysoký drdol si můžou vykouzlit i ty, které mají polodlouhé vlasy:


TIP Bety:
Potřebujete poradit s péčí o vlasy nebo o pleť? Nevíte si rady s líčením? Váš účes by chtěl změnu? Zeptejte se zdarma našich kosmetiček a kadeřnic ze salonu Carpe Diem!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat