Účesy podle znamení zvěrokruhu

Pěstěné, upravené vlasy působí žensky a svůdně. Máte si je nechat dlouhé, nebo naopak zvolit radikální sestřih? Vycházejte ze svého slunečního znamení!

S vlasy se dá dělat tolik věcí! Jelikož možnosti jsou nekonečné, mnoho žen s nimi rádo experimentuje, což je v pořádku. Existují však teorie, které poukazují na to, jaký účes se hodí ke konkrétnímu znamení zvěrokruhu. V tom smyslu, že se v něm daná osoba cítí dobře a smyslně. Máte takový?

Beran

Ženy ve znamení Berana jsou pyšné na své dlouhé kadeře, ovšem nezůstávají jen u přírodních odstínů. Klidně sáhnou po výraznějších barvách, třeba růžové nebo modré. Rády zkoušejí různé účesy, ale nejvíc jim sedí delší lokny.

Býk

Žena v Býku je spíš praktická než parádnice. Nehodlá trávit dlouhé minuty natáčením, barvením a žehlením svých vlasů, má důležitější starosti! Vyhovuje jí účes, o který se nemusí příliš starat – s délkou tak akorát do culíku. Hodí se i krátké vlasy.

Blíženci

Ženy narozené v Blížencích neustále potřebují nějaký podnět a stimul, nerady se nudí. Jeden týden přijdou s černými vlasy, ten druhý s blonďatými. Naštěstí jim sluší téměř cokoli, žensky a smyslně působí v ležérních a rozcuchaných drdolech.

Rak

V jednoduchosti je krása, myslí si Rak. A to platí i pro účesy, které by v tomto případě měly být prosté a nekomplikované, vlastně co nejpřírodnější. Copánky, jemné lokny, dlouhé culíky, to je to pravé.

Lev

Lvice je ráda středem pozornosti, ale ze svých vlasů často bývá nešťastná. Buď se nedají upravit tak snadno, jak si přeje, nebo jí nevyhovuje přirozený odstín vlasů. Ženy ve znamení Lva se necítí moc dobře v krátkých střizích, které jim odhalují krk. Vhodnější jsou minimálně vlasy po ramena.

Panna

Panna nesnáší, když se jí vlasy při běžných denních činnostech, kterých má přehršle, dotýkají obličeje. Nemá čas se rozptylovat, když toho má tolik! V práci oceňuje dokonale držící drdoly a culíky, v soukromí jí stačí jedna gumička, jež vyřeší úplně všechno. Málokterá Panna preferuje ultra krátký sestřih.

Váhy

Ženy Váhy přizpůsobují účes tak, aby vyhovoval jejich outfitu. Jsou inovativní a rády si hrají. To znamená, že potřebují materiál – délku vlasů aspoň po ucho. Experimentují s loknami, copánky, drdoly, sledují návodná videa na internetu.

Štír

Žena ve Štíru sleduje trendy, a když už se pro něco rozhodne, působí cílevědomě a sebevědomě. A v podstatě je jedno, jestli má vlasy ostříhané na ježka, nebo si pěstuje kštici dlouhou po zadek. V každém případě je však okouzlena barvami, téměř nikdy nezůstává u přírodních odstínů, spíš tíhne ke světlým melírům či červenému až měděnému nádechu.

Střelec

Střelec je praktický, svobodný, dobrodružný a výrazný. Ofina našikmo? Barevné pruhy, nerovnoměrné střihy, extravagance, rozcuchanost? To je to pravé pro ženu narozenou ve znamení Střelce.

Kozoroh

Krátké, dlouhé, obarvené, přírodní. Kozoroh se najde ve všem, co vyhovuje jeho pracovitému životnímu stylu. V každém případě vlasy musí mít upravené tak, aby nikde netrčely, je v něm špetka perfekcionismu a elegance.

Vodnář

Vodnářky jsou kreativní, svobodomyslné a nezávislé. Ze dne na den šokují, baví se, provokují. Pro ně jsou vhodné asymetrické boby, funky styl a odvážné odstíny.

Ryby

Co se týče Ryb, tak o nich je známo, že patří mezi plaché a romantické snílky. Ženám tak vyhovují dlouhé lokny a boho styl, kupříkladu ozdobná čelenky a smyčky, které se posunují z koruny směrem k zátylku.

Zdroje: wikipedia.org, slamxhype.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat