Staňte se sama sobě vizážistkou

Víte, jak se správně starat o pleť, jak vybírat kosmetické produkty, do kterých investovat a do kterých ne? Chtěla byste v mžiku umět přeměnit denní líčení ve večerní make-up? Přihlaste se do kurzu nebo na konzultaci ve škole make-upu Surface.

Stojíte každé ráno před zrcadlem a přemýšlíte, jak se nalíčit? Tápete, jestli vám víc sluší fialové, modré nebo hnědé oční stíny? Toužila byste si vykouzlit líčení, jaké má modelka v časopise? Nakonec ale do práce stejně odejdete s make-upem, pudrem, řasenkou a trochou balzámu na rtech jako každý jiný den? Vyzkoušejte kurz osobního líčení, nebo make-up konzultaci ve škole make-upu Surface (www.surfacemakeup.cz). Profesionálové v oblasti make-up artu vás naučí všechna kouzla s líčidly.

Pokud máte raději kolektiv, vyzkoušejte skupinový kurz osobního líčení. Ten se skládá z praktické a teoretické části. V teoretické části se dozvíte, jak se liší profesionální kosmetika od té běžně dostupné v drogerii, které produkty by neměly chybět ve vaší kosmetické taštičce a naopak které jsou zcela zbytečné. Po lekci teorie následuje demonstrace líčení. Vizážistka vám předvede tipy pro každodenní svěží make-up, vysvětlí, jak produkty nanášet, jak pracovat se štětci i jak proměnit denní líčení ve večerní. V praktické části se učíte líčit se sama. Dozvíte se, jak korigovat svůj tvar obličeje a jaké líčení vám bude slušet. Na konci kurzu vám fotografka zhotoví profesionální fotografii na památku.

Jestliže naopak preferujete individuální přístup, vyzkoušejte make-up konzultaci nebo VIP make-up konzultaci ve škole make-upu Surface. Vizážistka se bude po dobu dvou hodin věnovat jen a jen vám. Ukáže vám, jak správně pečovat o pleť a na tváři vám vykouzlí různé barvy a styly líčení, abyste viděla, které líčení je pro vás vhodné.

Pokud si chcete líčení vyzkoušet i sama, zvolte VIP make-up konzultaci. Vizážistka vám „povede ruku“ a vy se tak naučíte různé varianty make-upu přímo sama na sobě. Na závěr VIP konzultace obdržíte sérii profesionálních fotografií na památku.

V Surface právě probíhá vánoční akce. Darujte své přítelkyni, kamarádce nebo mamince krásu v podobě dárkového poukazu na kurz osobního líčení, make-up nebo VIP make-up konzultaci. Na dárkový poukaz získáte 15% slevu z těchto služeb.

Pro více informací navštivte www.surfacemakeup.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat