Victoria Beckham diktuje jarní módu: Tyhle kousky mají obrovský úspěch

Victoria Beckham (38) byla dlouhá léta módní ikonou a své zkušenosti s oblékáním se rozhodla přenést do vlastní kolekce. Zatímco ta loňská byla přijata vlažně, letos měla obrovský úspěch. Takový obrovský potlesk při prezentaci kolekce na jaro/léto 2013 sama nečekala a na konci prohlídky neskrývala dojetí.

A nová kolekce ji posunula zase o stupínek výš. Dosud jí totiž mnozí vyčítali, že v jejích kolekcích chybí kalhoty a kabáty, které jsou nejnáročnějšími krejčovskými kousky. Tentokrát ale ukázala podle nich kus poctivé krejčoviny a obstála.

Pro Victorii jsou typické klasické rovné střihy, či sukně střižené do A, které jen zvýrazní ženské křivky. V jarní kolekci 2013 se držela klasické černé barvy, ale nechyběla ani krémová, bílá či cihlová.

Samozřejmě, že k šatům od bývalé členky skupiny Spice Girls, nemohou chybět velké luxusní kabelky do ruky, boty na vysokých podpatcích či sluneční brýle.

Letní kolekce je už o něco živější. Na šatech už najdete i různé potisky, dominantní jsou zejména květiny.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat