Klíčové výhody bezoplachového kondicionéru

„Něco takového nepotřebuji, stačí obyčejný kondicionér. A vůbec, na podobné procedury nemám čas!“ Taky si tohle říkáte, když vám někdo řekne, že si máte na vlasy nanášet bezoplachový kondicionér? Ono to ale má hned tři významné důvody!

I když možná pochybujete o nutnosti přidávat do svého již tak nabitého denního programu další věc, věřte, že bezoplachový kondicionér na vlasy by se vám do něj skutečně měl vejít. Zde jsou tři klíčové výhody, o kterých mluví nejenom slavní kadeřníci!

Hydratace a lesk

Jednou z hlavních funkcí bezoplachového kondicionéru je dodávka vlhkosti a hydratace. Díky tomuto přípravku jsou i křehké prameny omlazené, pružnější a méně náchylné k lámání. Bezoplachový kondicionér je vyloženě nutné používat tehdy, pokud si vlasy pravidelně barvíte. Může totiž zvrátit poškození způsobené právě barvami na vlasy, zároveň však déle zachovává samotnou barvu. Kdo by zrovna o tohle nestál, že?

Jednodušší styling

Správný bezoplachový kondicionér šetří spoustu nervů a času – tím, že urychluje rozčesávání zauzlovaných vlasů. Mějte na paměti, že vlas se po kontaktu s vodou otevře a stává se křehkým, proto je nežádoucí mu ještě „nakládat“ zdlouhavým kartáčováním. „Bezoplach“ naneste na umyté, ručníkem vysušené vlasy, ty pak následně opatrně rozčešte a upravte dle svých zvyklostí. Uvedený typ kondicionéru navíc poskytuje další vrstvu ochrany před poškození tepelným stylingem, také dodává objem.

Ochrana

Bezoplachové kondicionéry, které se prodávají i ve formě spreje, mohou poskytnou dodatečnou péči o vlasy nejen pro suché zimy, ale i horká léta. Není žádným tajemstvím, že zábava u bazénu (na slunci) vlasy dehydratuje a vede k nechtěnému zabarvení a lámavosti. To bezoplachový kondicionér nedovolí.

Jak je to s výběrem?

Bezoplachové kondicionéry vybírejte podle typu svých vlasů a problémů, které je trápí. K dispozici jsou kondicionéry pro kudrnaté, barvené či třeba suché vlasy, k mání je ovšem i antistatický sprej. Záleží na tom, čeho konkrétně chcete v cestě za dokonalou hřívou dosáhnout. Vždy ovšem platí, že bezoplachová péče není jen výmyslem kadeřníků a prodejců kosmetického a drogistického zboží, skutečně má v denní rutině péče o vlasy svoje místo!

Zdroje: www.artnaturals.com, www.byrdie.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat