Holení nohou? Strávíme jím 72 dní života!

Podle nejnovější studie stráví žena v průměru 72 dní svého života holením nohou. Nepřeháníme to trochu?

Výzkum si nechala provést společnost Escentual  a z jejích výsledků vyplývá, že ženy stráví během života holením nohou 1728 hodin. To je asi 10 týdnů vyplýtvaných na žiletku, pěnu na holení a chloupky na nohou.

A to není všechno, další výsledky jsou neméně zajímavé.

Tak například odličováním strávíme 55 dnů svého života (ještěže nezjišťovali, jak dlouho nám trvá samotné nanášení make-upu, to bychom holení nohou pravděpodobně trumfly).

Celých 44 dní pak trávíme nanášením hydratačních mlék či krémů na celé tělo (tedy pokud něco takového opravdu poctivě děláme… i když průměr je průměr).

Jak dlouho nám v životě zabere vytrhávání obočí? Celý měsíc (tedy 30 dní)!

A poslední položkou výzkumu byla péče o chodidla a nehty na nohou – těm věnujeme ze svého hektického života plných 11 dní.

Mimochodem, na otázku, kterou z výše uvedených zkrašlovacích a pěsticích činností mají ženy nejméně rády, většina respondentek odpověděla holení nohou. I přesto jím tráví přibližně čtyři minuty šestkrátkrát týdně (tedy především v létě).

A jak jste na tom vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat