Zastavte čas. Zn.: Přirozeně!

V dnešní době se spousta žen (ale i mužů) snaží bojovat se stárnutím všemi dostupnými prostředky. Přitom zastavit čas (tedy spíše ho zpomalit) lze i přirozenou cestou.

Pokud se vám podaří včlenit do svého života následujících pět bodů, budete se nejen lépe cítit, ale bude vypadat mladě!

1. Tři základní živiny

Se stárnutím bojují v našem organismu především vitamin D, omega-3 mastné kyseliny a probiotika. Zatímco vitamin D posiluje imunitní systém, omega-3 mastné kyseliny napomáhají proti stárnutí a probiotika udržují zdravé zažívání a silný imunitní systém.

2. Dostatek spánku…

Spousta z nás má potíže se spaním – na vině může být stres, deprese, ale i chrápání, nebo dokonce spánková apnoe.

Ještě než se vydáte pro „pilulky na spaní“, vyzkoušejte přírodní cesty – bylinné přípravky (skvěle se osvědčují meduňka, levandule, heřmánek) ve formě čajů, sprejů na polštář nebo doplňků stravy.

3. … a dostatek pohybu

Žádné povadlé tělo a nadváha – dostatek pohybu nám zaručí mladistvý vzhled, a navíc i zdraví.

4. Vyvážená strava

Spousta zeleniny a ovoce, zato žádné polotovary, konzervanty, barviva, cukry, nezdravé tuky apod. Nemyslete si, že správná výživa (nebo naopak ta nesprávná) se na našem vzhledu nepodílí!

5. Málo stresu

Tohle je ani nejhůře proveditelná rada, ale bohužel je třeba ji přidat – spousta stresu se zkrátka odrazí na našem zdraví a rychlejším stárnutí. Vzhledem k tomu, že stres ze svého života stěží ze dne na den škrtnete (ale je to krásná představa), naučte se od něj alespoň co nejvíce odpoutat – třeba nejrůznějšími relaxačními technikami nebo sportem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat