Rozmazlujte se! Zkuste jednu z těchto nových vůní

Tvůrce vůní Karine Dubreuil sdílí lásku k Provence a cit pro jednoduchost společně se zakladatelem značky L´OCCITANE Olivierem Baussanem. Karine, která studovala na Univerzitě parfumerie v Grasse, již v minulosti pro L´OCCITANE tvořila.

Později její pouto s L'OCCITANE ještě zesílilo a vytvořila tak jedinečnou paletu vůní La Collection de Grasse – kolekci inspirovanou městem svého dětství.

Drahocenné ingredience z krajů blízkých i dalekých

Magnólie z dálného východu, ostružiny z jižní Francie, zelený čaj z Japonska, hořký pomeranč z Tuniska, jasmín z Grasse a Egypta, bergamot z Itálie, vanilka z Madagaskaru, narcis z Francie... Nechte se zlákat na úžasnou cestu!

Karine Dubreuil se již na počátku naprosto spontánně rozhodla pro jednoduchý styl. Pro dosažení vůně skutečně křišťálově čisté je nutný precizní výběr ingrediencí. Všechny vůně z pestré palety La Collection de Grasse byly stvořeny spojením dvou základních složek, které ve své nové podobě vypráví svůj vlastní příběh…

JASMÍN & BERGAMOT

JAKO DEN A NOC
Květinovou vůni otvírá hřejivý bergamot – tajemný jako noc, který kontrastuje s omamným jasmínem – tak jedinečným jakým, je každý den. Zatímco jasmín odhalí všechny své tóny, bergamot stojí v pozadí a odhaluje jen málo ze své smyslnosti a nechává tak prostor vaši fantazii.

Ingredience:

Jasmín z Grasse a Egypta
Esenciální olej z italského bergamotu
Vytvořena pro ženy.

Cena: 1290 Kč, 75 ml
Hlava: bergamot, mandarinka
Srdce: jasmín, lístky citrovníku
Tělo: santalové dřevo, cedr


Řada Jasmín & Bergamot obsahuje také Tělové mléko 125 ml, 495 Kč, Sprchový gel 125 ml, 355 Kč a parfémované mýdlo 125g, 185 Kč.

MAGNÓLIE & OSTRUŽINA

TAJEMNÁ

Ovocná vůně v sobě snoubí něžnou magnólii se šťavnatou ostružinou. Magnólie vdechuje vůni atmosféru nedotčené přírody, kterou protínají tóny divoké ostružiny, podtržené aromem pyžma a exotického dřeva. Vzniká tak nevšední kombinace něžnosti a divokosti pro neobyčejné chvíle.

Ingredience:
Esenciální olej z magnólie z dálného východu
Ostružina z jižní Francie
Vytvořena pro ženy.

Cena: 1290 Kč, 75 ml
Hlava: ostružina, bergamot
Tělo: magnólie, růže
Srdce: pačuli, lesní tráva


Řada Magnólie & Ostružina obsahuje také Tělové mléko 125 ml, 495 Kč, Sprchový gel 125 ml, 355 Kč a parfémované mýdlo 125g, 185 Kč.

VANILKA & NARCIS

ŠTASTNÁ
Orientální vůně nejprve odhaluje čistou vůni narcisu. Bohatá kytice bělostných květů ve svém srdci však ukrývá i jemně pikantní tóny, které při spojení s opojnou vanilkou vytváří skutečně osobitou a nezaměnitelnou vůni zachycující atmosféru radostných chvil.

Ingrdience:

Vanilka z Madagaskaru
Narcis z jižní Francie
Vytvořena pro ženy.

Cena: 1290 Kč, 75 ml
Hlava: černý rybíz, bergamot
Tělo: narcis, gardénie
Srdce: vanilka, boby tonka


Řada Vanilka & Narcis obsahuje také Tělové mléko 125 ml, 495 Kč, Sprchový gel 125 ml, 355 Kč a parfémované mýdlo 125g, 185 Kč.

ZELENÝ ČAJ & HOŘKÝ POMERANČ

NEZAPOMENUTELNÁ
Svěží citrusová vůně se hodí pro ženy i muže. Zelený čaj je klasickou ingrediencí L´OCCITANE, a proto nemohla chybět ani v nové kolekci vůní La Collection de Grasse. Aroma klidného zeleného čaje se mísí s šumivými tóny hořkého pomeranče a vytváří tak originální kombinaci na povrchu klidné vůně ukrývající energické ovocné tóny hluboko ve svém nitru.

Ingredience:
Zelený čaj z Japnska
Esenciální olej z hořkého pomeranče z Tuniska
Vytvořena pro ženy i muže.

Cena: 1290 Kč, 75 ml
Hlava: pomeranč, hořký pomeranč
Tělo: zelený čaj, máta
Srdce: cedr, tymián, pyžmo


Řada Zelený čaj & Hořký pomeranč obsahuje také Tělové mléko 125 ml, 495 Kč, Sprchový gel 125 ml, 355 Kč a parfémované mýdlo 125g, 185 Kč.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat