Push-up podprsenky - podvod na muže?!

07.10.2013 | Krása a móda

Mezi ženami jsou dva nesmiřitelné tábory se zcela rozdílným názorem na nošení push-up podprsenek. Jedna skupina žen tvrdí, že hodnota ženy není ve velikosti poprsí (a to mají pravdu), že se nechtějí chlubit cizím peřím, že po odložení podprsenky se muži budou cítit zklamáni a klamáni. Druhou skupinu tvoří dívky a ženy, které na push-up podprsenku nedají dopustit. Tvarovací push-up podprsenka jim dodává sebevědomí, cítí se v ní sexy a vůbec si nemyslejí, že by někoho podváděly.

O push-up podprsenkách koluje mnoho dohadů a  mýtů, a tak jsme položili několik otázek zkušeným prodavačkám v „Poradně správných velikostí podprsenek v Bílé labuti“:

Co to vlastně push-up podprsenky jsou?

Název push-up je anglického původu a znamená tlačit nahoru. Podprsenka má speciální střih, který přibližuje ňadra směrem do středu a vytváří tak plnější a svůdnější dekolt. Košíčky jsou za tím účelem buď tvarované nebo mají speciální kapsičky, ve kterých jsou umístěny vyjímatelné vycpávky, ty mohou být gelové, textilní, olejové, vzduchové i jiné. (Dívky a ženy často zaměňují push-up podprsenku s podprsenkou vyztuženou. Vyztužená podprsenka má pevné kosíčky, ale nemá v nich vycpávky.)

Jak se push-up podprsenky číslují?

Až budete nakupovat push-up podprsenku, vybírejte stejnou velikost, jako byste kupovaly klasické podprsenky. Číslování zůstává stejné. U některých druhů push-upek je možné vybrat košíček o číslo hlubší, než je číslo vaší běžné klasické podprsenky, neboť vycpávka vyplní i část obsahu košíčků. Z toho důvodu je nutné si podprsenky před koupí vždy vyzkoušet.

Škodí push-up podprsenky zdraví?

Pokud si kupujete push-up podprsenky ve své správné velikosti a od kvalitních výrobců, můžete být zcela bez obav. Jsou přirozeně přizpůsobené tvaru těla, ze zdravotně testovaných a prodyšných materiálů. Vyhýbejte se levným kouskům z nekvalitních a leckdy i zdraví škodlivých materiálů (plastů, kovů, barev), které vás škrtí, tlačí a svírají, či dokonce brání v dýchání.

Jak se push-up podprsenky perou?

Tyto podprsenky perte zásadně v ruce, jemným tekutým mýdlem na 30˚C . Potom opláchněte ve vlažné vodě. Košíčky upravte do původního tvaru, položte naplocho na ručník a nechte na vzduchu proschnout. Nebělte, neperte v pračce, nesušte v sušičce, neždímejte, neprolamujte košíčky, nepoužívejte aviváž.

Více info: http://www.podprsenky-poradna.cz

Autor: Hana Nekolová







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:27
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:11
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat