Jak si neslyšící dámy kupují podprsenky? Budete se divit!

16.12.2013 | Krása a móda

Jednoho dne jsme dostaly do naší Poradny správných velikostí podprsenek e-mail od deseti žen a dívek z klubu neslyšících, které za námi chtěly přijet do Prahy do Bílé labutě a koupit podprsenku ve správné velikosti a pomoci tak svému zdraví a také zejména své postavě. Ale jak na to, obávaly jsme se, znakovou řeč přece neumíme?

Nakonec se ukázalo, že když se chce, všechno jde. Skupinka neslyšících dam si objednala tlumočnici, která vše perfektně překládala do znakové řeči. A tak jsme na prodejně mohly společně uspořádat módní show s odborným výkladem pro výběr správné velikosti a střihu podprsenky. Dámy byly překvapeny, kolik toho o podprsenkách vůbec ani netušily, a my prodavačky zase, jak se znakovou řečí dají vyjádřit všechny odborné podrobnosti.

Nejdříve bylo změření velikostí speciálně upraveným krejčovským metrem a už mohla módní přehlídka začít:

Paní Evě prodavačky vybraly podprsenku Felina Moments 519, nevyztuženou podprsenku s kosticí ve velikosti 90F, která je ozdobena krásnou krajkou a tím působí velmi něžně. Má uzavřenější střih, vysoký střed a zeštíhlující šikmý šev, který pomáhá při tvarování postavy. Každá žena, která má velká ňadra a nosí podprsenky Felina, na ně nedá dopustit. Paní Eva ocenila zvláště široká ramínka, která zajišťují rozložení váhy a snižují zatížení ramen.

Když paní Eva vyšla z kabinky, byla oceněna velkým potleskem, neboť její postava zeštíhlela, ňadra se pozdvihla a k tomu všemu na prodejně pózovala jako profesionální manekýnka.
 
Paní Lucie byla mladá, atraktivní žena plná života a s plnými ňadry. Po změření jí byla naměřena velikost 85E. Bylo tedy potřeba jí vybírat podprsenku opět kvalitně šitou, která unese zátěž velikosti jejích ňader. Vzhledem k tomu, že paní Zdeňka má v oblibě vyztužené podprsenky, vybraly jsme tentokrát podprsenku od české firmy Triola Charme 22665. Je to krajková podprsenka se známkou ČESKÁ KVALITA. Tence vyztužený košíček se dobře přizpůsobí tvaru ňader a vytvoří sexy dekolt.

Protože paní Lucie byla mladá a měla hezkou postavu, nebála se pózovat před fotoaparátem přímo v podprsence. Musely jsem všechny uznat, že jí to moc slušelo. Potlesk sklidila opět veliký.

A tak jsme vybraly společně podprsenky všem 10 dámám a báječně jsme se při tom všechny bavily, nakonec si rozuměly i bez tlumočnice.

Více info: www.podprsenky-poradna.cz
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat