Tři triky na vytvoření krásného dekoltu. Znáte je?

11.11.2013 | Krása a móda

Většina žen a dívek nosí ráda trička či svetříky s výstřihem, ale k výstřihu je potřeba i svůdný dekolt, který uprostřed vytvoří tzv. „čárku“. Často nejsme se svým dekoltem spokojeny, přestože jsme si vybraly správnou velikost podprsenky podle tabulek či podle kalkulačky velikostí. Jak tedy na to?

Zeptali jsem se opět zkušených prodavaček Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti, zda mají na vytvoření neodolatelného dekoltu nějaké triky.

Svěřily se nám, že na vytvoření krásného dekoltu mají základní triky tři

1.    Podprsenku si správně nasaďte! Znamená to, že si ňadra shora nadzdvihnete a kostice si vložíte na tělo těsně pod ňadra, také upravíte (vtáhnete) ňadro ze strany od podpaží dovnitř košíčku. Střed podprsenky vám musí přiléhat až k hrudi. Pak teprve je možné upravit délku ramínek. Po takovémto nasazení podprsenky se dekolt správně vyplní. Pokud vám ňadra z košíčků po správném nasazení přetečou, znamená to, že jste si vybraly málo hluboký košíček.

2.    
Zvolte si podprsenku, jejíž střih dekolt podporuje! Podprsenka může mít push-up tvarování, které bude přitlačovat ňadra blíže k sobě.

3.    Zvolte si podprsenku s menším obvodem!
Pokud například nosíte podprsenku ve velikosti 75B, zvolte si 70C, která má stejně hluboký košíček, ale menší obvod než původní podprsenka 75B, což podpoří vytvoření dekoltu.  Dále uvádíme pro příklad:

•    pokud nosíte 75C, zvolte 70D,
•    pokud nosíte 80B, zvolte 75C,
•    pokud nosíte 80C, zvolte 75D,
•    pokud nosíte 85B, zvolte 80C,
•    pokud nosíte 85C, zvolte 80D.

Toto se dá aplikovat u všech velikostí, říká se tomu: zvolit si diagonální velikost podprsenky.

Více info: www.podprsenky-poradna.cz
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat