Něžné spodní prádlo a modrý podvazek na levém stehně!

04.11.2013 | Krása a móda

Všechny dívky i jejich maminky vědí, že připravit svatební den a vše co s ním souvisí, je záležitost mnoha měsíců příprav. V ten den si každá nevěsta přeje být obzvlášť krásná a žádoucí, proto je důležitý také výběr správně tvarujícího a vhodného spodního prádla.

Abychom nevěstám podali co nejvíce informací, které je zajímají, zeptali jsme se prodavaček z Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti:

Jakou barvu spodního prádla si nevěsty nejčastěji vybírají?

Z naší zkušenosti se nevěsty svým spodním prádlem opravdu zabývají. Vybírají si svatební spodní prádlo dlouho před svatbou, buď v bílé, smetanové nebo vanilkové barvě, jedním slovem klasiku. Barvu prádla si české nevěsty nejčastěji vybírají podle barvy svých svatebních šatů.

Jaký střih podprsenek a kalhotek si nevěsty nejčastěji požadují?

Pro výběr podprsenky je nejdůležitější střih svatebních šatů a velikost podprsenky nevěsty. Pro korzetové šaty je potřeba vybírat podprsenky s odnímatelnými ramínky, pokud má nevěsta plnější ňadra, je potřeba tuto skutečnost uvážit při výběru svatebních šatů, aby se pod šaty mohla umístit ramínka od podprsenky. Pro svatební den jsou nejčastěji požadovány podprsenky krajkové a k nim romantické klasické kalhotky. Není to však pravidlem, když chce nevěsta udělat ženichovi radost, vezme si ve svatební den tanga. Ty nejodvážnější i podvazkový pas a punčošky.

Proč se říká, že nevěsta by na sobě měla mít v den svatby něco nového, něco starého, něco půjčeného a něco modrého?

•    nová věc symbolizuje vstup do nového života,
•    stará věc je vzpomínkou a symbolem původního domova,
•    půjčená věc jí připomene rodinu a přátele, kteří jsou s ní a jsou jí ku pomoci,  
•    modrá věc symbolizuje čistotu, neposkvrněnost a nosí se hlavně pro štěstí. Modrá věc obvykle bývá podvazek pro nevěstu, který se nosí na stehně levé nohy a měl by být darovaný. Podvazek může nevěsta po obřadu také dražit, dva svatebčané jsou určeni jako licitátoři a vyhlásí držbu nevěstina podvazku. Výherce dražby může podvazek stáhnout z nohy nevěsty. Peníze získané z této dražby obdrží nevěsta.

Více info: www.podprsenky-poradna.cz
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat