5 tipů, jak pohodlně a výhodně nakoupit

03.02.2014 | Krása a móda

Svátek zamilovaných se rychle blíží a spousta z nás chce potěšit svého manžela nebo přítele krásným dárkem. Při nákupech ve velkých obchodních centrech se však často musíme prodírat davy lidí, což nám hledání ideální maličkosti pro naše milované ještě prodlouží. Poradíme vám, jak si nákupy udělat rychlejší a zábavnější, a ještě při nich i něco ušetřit.

1. Zůstaňte doma

Většina vašich oblíbených obchodů má v současné době i e-shopy. Ulehčete si život a dárky objednejte z pohodlí domova, klidně i v pyžamu… Stačí pár kliků myší a zboží dorazí mnohdy již druhý den. Výběr vkusných pánských hodinek nebo parfémů je velmi široký a záleží jen na vašem vkusu. Čas, který ušetříte, pak můžete využít k valentýnským radovánkám.

2. Speciální akce a věrnostní kluby

Cílem každého obchodníka je spokojený a věrný zákazník, který se rád vrací. K tomu nás můžou motivovat věrnostní kluby nabízející různé benefity a speciální akce. Podívejte se na internet, zeptejte se kamarádek…Problémem se může stát obrovské množství nevzhledných plastových karet, které se pak ani nevejdou do peněženky. Naštěstí existují i mobilní aplikace, kam si můžete jakoukoli kartu nahrát a tu plastovou vyhodit. Zkuste třeba Cardless+, která se stane vašim nerozlučným nákupním společníkem. Koukněte jednoduše zde!

3. Plánujte

Vymyslete si dárek s předstihem a v obchodě tak strávíte jen nutné minimum času. Pro efektivní nakupování je důležité, abyste přesně věděly, co chcete pořídit. Zjistěte si otevírací dobu a přesnou polohu vyhlídnutého obchůdku. I v tomto může bezchybně pomoci Cardless+. Funkce vyhledávač obchodů ulehčí nakupování a vy již nebudete ztrácet drahocenné minuty hledáním.

4. Nakupujte v předstihu

S pořádným naplánováním souvisí i doba nákupů. Mnoho lidí je nechává na poslední chvíli…Vy ale buďte chytřejší! Vydejte se nakupovat dříve a vyhněte se tlačenicím a zbytečnému stresu. K nákupům můžete využít také i volné dopoledne nebo pauzu na oběd. Vaši kreativitě se meze nekladou.

5. Slevy, slevy, slevy

Ušetřete velkou sumu peněz a vydejte se na nákupy při zimních slevách. Využijte výhodné nabídky e-shopů, omrkněte obchody…Nekupujte ale bezhlavě všechno zlevněné o padesát procent. Zaměřte se na nestárnoucí klasiku a kvalitní materiály, které váš šatník nadčasově oživí mnohem víc než neonově oranžový topík s flitry.
 

Aplikaci si lze stáhnout zde, nebo na Google Play, App Store či Samsung Apps. Více informací na www.cardlessplus.com či na Facebooku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat