Shopaholičky, pozor: Věrnostní a klubové karty jedině v mobilu!

09.12.2013 | Zábava

Půjdete-li nakupovat, téměř jakýkoli obchod vám nabídne věrnostní či klubovou kartu, díky níž můžete čerpat různé slevy a výhody. Každý z nás máme množství takovýchto karet, ve většině případů se nám do peněženky již nevejdou, takže zůstanou pohozené někde doma na poličce, v šuplíku či bůhvíkde. Dnešní doba, doba smartphonů, však nabízí nové možnosti, jak si s tímto „problémem“ poradit a snadno tak využívat slevy a bonusy u neomezeného počtu svých oblíbených obchodů – mobilní aplikace pro správu věrnostních karet. Jednou z nich je například CardLess+.

Představa, že si s sebou vezmu do obchodu zrovna tu kartu, kterou budu potřebovat, v realitě moc nefunguje (především z toho důvodu, že karty stále přibývají a naše peněženka už to prostě nezvládá). Výhody věrnostního klubu tak nemůžeme naplno využít. Mobilní telefon však nosíme stále u sebe, využíváme ho k řadě činností (popravdě řečeno, volání a posílání zpráv již dnes netvoří většinu času, který s mobilem strávíme) – jsme na internetu, fotografujeme, hrajeme hry, provádíme platby, používáme řadu aplikací. Proč si tedy nestáhnout aplikaci, do níž si všechny své věrnostní karty lze nahrát a mít je tedy stále u sebe?

Takové mobilní aplikace na trhu již samozřejmě existují, ale teprve dnes se stále více dostávají do podvědomí, lidé je začínají využívat a obchodníci si zvykají, že k nim zákazníci nechodí s plastovou kartou, ale ukazují čárový kód na mobilním telefonu. Od českých výrobců vznikla aplikace CardLess+, do níž si můžete nejen nahrát své věrnostní karty, ale také vytvořit novou kartu svého oblíbeného obchodu. Zobrazí vám aktuální stav bodů na účtě, výši slevy, kterou lze uplatnit či probíhající zajímavé akce a nabídky. Tyto nabídky a akce můžete také sdílet se svými přáteli na Facebooku či Google+.

Zajímavou funkcí je vyhledávač obchodů. Obchody si lze zobrazit dle vašich karet uložených v aplikaci, dle zálib či nejbližší ve vašem okolí. V detailu obchodů naleznete informace o jejich otvíracích hodinách, kontaktu či si daný obchod můžete zobrazit na mapě a snadno se k němu dostat pomocí funkce navigace.

CardLess+ je pro uživatele nákupním průvodcem – a nakupování se tak hned stává příjemnějším a zábavnějším. Dokladem toho, že i společnosti vnímají výhody aplikace a dopřávají tak svým věrným zákazníkům pohodlí, je spolupráce CardLess+ se Cinestar, ČSA, Hudy, Klenoty Aurum, Kanzelsberger, Husky a řadou dalších.

Aplikaci si lze stáhnout zde, nebo na Google Play, App Store či Samsung Apps. Více informací na www.cardlessplus.com či na Facebooku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat