Nenáviděný módní »hybrid«: Tenisky na klínku! Už je máte?

Můžete je milovat, můžete je nenávidět, ale rozhodně je nemůžete ignorovat. Tenisky na klínku budou hitem jara a léta. Co na tenhle „hybrid“ sportovních bot a klínků říkáte?

Tenisky na klínku si zamilovali i módní návrháři. Zabodovala s nimi Isabel Marant, která je jako první zapojila do své kolekce a udělala z nich hit. Do jarní kolekce je ale zařadily i značky Marc by Marc Jacobs, Chloé nebo Guiseppe Zanotti (jejich luxusní verze samozřejmě stojí tisíce) kteří tak jejich status „top kousku“ ještě více podpořily.

Módní svět se rozdělil na dva tábory – zatímco jedna část tyto tenisky vynáší do nebe a označuje je za totálně „cool“, skupinka odpůrců zůstává u klasických klínků a přísahá, že by si něco tak podivného nikdy nevzala. Ke které partě se přidáte vy?

Ano nebo ne?

Ano, nejspíš jde jen o sezónní trend, po kterém nemusí být v příští sezoně ani vidu ani slechu. Na druhou stranu, pokud milujete tenisky (a tím nemyslíme boty na sport!), proč do nich nejít? Tenisky na klínku působí mladistvě, svěže a vtipně. Navíc vám přidají na centimetrech a na rozdíl od jiných kotníčkových bot vám nebudou opticky zkracovat nohy.

S čím je nosit?

Že byste jim daly šanci, ale nenapadá vás, s čím je nosit? Jako první varianta se nabízí sportovně laděné oblečení, to ale rozhodně nemusí být tím pravým. Ideálním „kumpánem“ bude naopak městská ležérní móda. Tenisky budou vypadat skvěle s džínovými kraťasy a volnějším topem. Nosit je můžete i k šatům, které chcete trochu „shodit“ a ubrat jim na formálnosti. Samozřejmě by mělo jít o lehké letní šaty, nemluvíme o malých černých a dalších elegantních kouscích. Ideálními parťáky budou zkrátka kousky na pomezí ležérního stylu.
Dobře vypadají také s úzkými skinny kalhotami, tady samozřejmě jejich mohutnost ještě více vynikne, což ale není v tomto případě na škodu. Nosíte-li výhradně širší nohavice, zkombinujte je s kratší délkou kalhot. Tříčtvrteční „boyfriendy“ jim budou slušet.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat