Ukažte své nožky. Stačí snadné triky a budou ještě hezčí

V létě ukazujeme nohy v krátkých šatičkách, sukních a šortkách, a tak se snažíme, aby naše nožky vypadaly co nejlépe. Jak toho snadno dosáhnout?

Máme pro vás několik tipů!

Hledejte kofein

Tedy ne v kávě a spol., ale krémech a tělových mlécích. Kofein totiž způsobí, že bude pokožka na vašich nožkách pěkně napjatá a bude vypadat hladce a mladistvě.

Pozor na samoopalování

Samoopalovací mléka, krémy a spreje jsou skvělým způsobem, jak dodat nohám skvělý vzhled. Ovšem při nanášení opatrně – jednak byste to neměla přehánět (pokud budete mít zbytek těla světlý a jen nohy budou tmavé, na přirozený vzhled můžete zapomenout, což ostatně platí i o tom, když zvolíte nevhodný odstín samoopalovacího přípravku) a především je nutné přípravek nanášet rovnoměrně. Pokud se vám usadí jeho větší množství například v nejrůznějších záhybech kůže, budete vypadat spíš jako zebra.

Správně zvolený a nanesený samoopalovací krém je však malý zázrak – nejenže překryje drobné nedostatky na kůži, ale navíc nožky opticky zeštíhlí.

Silonky jsou jistota

Ano, i v létě mají silonky v našem šatníku oprávněné místo. Jednak i ony umějí dodat nohám hedvábný vzhled, zeštíhlit je a zakrýt malé nedostatky, ale pak jsou také na některé společenské události nutností. Snažte se vybrat barvu, která se co nejvíce podobá vašemu tónu pleti, případně sáhněte po osvědčené černé. A ještě jedna rada – silonky nepatří do otevřených bot.

Investujte do vysokých tělových lodiček

Vysoké podpatky přidávají obecně na ženskosti, nohy krásně prodlouží, a navíc působí elegantně. Skvělým tipem jsou lodičky tělové barvy – opticky na zmíněné prodloužení nohou působí vůbec nejlépe (vypadají trochu, jako by vaše nožka pokračovala). Jen pamatujte, že kupujete-li boty na vysokém podpatku, měla byste sáhnout po těch opravdu kvalitních, které vám nebudou ničit nohy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat