Barva očí či vlasů. Podle čeho si vybrat tu pravou rtěnku

Přemýšlíte, že byste do svého kosmetického kufříku zařadila i rtěnku, jenže vůbec netušíte, podle čeho ji vybrat, aby působila přirozeně, a přesto sexy? Poradíme vám!

Co vzít v úvahu při výběru rtěnky?

Barvu očí

Možná vás to udiví, ale brva očí vám může při výběru odstínu rtů docela významně pomoci.

K zeleným či oříškově hnědým očím se hodí výrazně rudé odstíny, modrým očím sluší korálové barvy (tedy ty s příměsí oranžové). A ženy s hnědýma očima neudělají chybu se rtěnkami s odstíny růžové.

Barvu vlasů

O něco snazší je „odpíchnout se“ od barvy vašich vlasů. Černé vlasy dají vyniknout rtěnkám s fialovými odstíny, naopak blondýnky by měly sáhnout po rtěnkách, v nichž jsou růžové odstíny (klidně to mohou být červené rtěnky, ale neměly by v sobě obsahovat oranžovou).

Brunetám naopak ve rtěnce neuškodí ani oranžové odstíny, ani ty fialové.

Tón pleti

Máte spíše chladný, nebo teplý tón pleti? Zjistit se to dá celkem jednoduše. Za přirozeného slunečního světla se podívejte na vnitřní stranu svého zápěstí. Pokud se žilky na něm jeví výrazně modré, jste chladný typ a bude vám slušet rtěnka v růžových či červených odstínech. Pokud jsou dozelena, pak jste typ teplý a sáhnout můžete po rtěnkách lososových, broskvových či korálových.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat