Jak se cítit pohodlně? Vše začíná u »podprdy a spoďárků«!

Šaty dělají člověka. Tuto notoricky známou větu určitě znáte a není vám cizí. My s ní nemůžeme nesouhlasit. Co ale podle nás především dělá člověka, je spodní prádlo. Tím to totiž začíná.

Spodní prádlo je velmi intimní záležitostí a především kouskem oblečení, který ačkoli není vidět, určuje to, jak se cítíte. My ženy obecně spodní prádlo řešíme hodně. Nejen, že se v něm chceme dobře cítit, ale prvotně také vypadat. Ukazovat se spodním prádle partnerovi je pro nás tak trochu obřadní rituál, který nesmí dopadnout fiaskem. Mnoho žen ale sází především na vizuálno a často opomíjí pohodlí, komfort, kvalitu. To je chyba. Proč? Protože prádlo na vás může sice vypadat božsky, ale když se v něm nebudete cítit dobře, bude to na vás znát a na dobré náladě vám neustále škrtící nebo škrábající podprsenka nepřidá.

Nutno říci, že je oříšek pořídit dnes například pěknou podprsenku bez kostic nebo pohodlné a slušivé kalhotky a o kvalitním materiálu bez barviv ani nemluvě. Nezoufejte. Kdo hledá, ten najde! My jsme pro vás vybrali několik možností, kde pořídit pohodlné a vzhledné prádlo.

Na závěr snad ještě jeden citát na téma spodního prádla. 

,,Láska je jako spodní prádlo. Čím častěji se mění, tím lépe se cítíme.“ John Flecher

1.Page Underwear, Molo7.cz, 1290 Kč 2. Page Underwear, Molo7.cz, 990 Kč
3. H&M, 299 Kč/ 2 ks 4. Zoot.cz, 599 Kč
5. Page Underwear, Molo7.cz, 1290 Kč 6. Page Underwear, Molo7.cz, 990 Kč
7. Intimissimi, 269 Kč 8. Intimisssimi, 549 Kč
9. Pinkchick.cz, 1549 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat