Nalaďte své smysly na Vánoce a připravte svým nejbližším ty nejlepší dárky

01.12.2014 | Krása a móda

Vánoční svátky jsou napjatě očekávaným závěrem roku. Jsou oslavou rodiny a pohody. Jenže ruku na srdce – pro většinu žen znamenají i stres a pořádný zápřah. Nalaďte se proto na skvělou vánoční atmosféru a rozmazlete své smysly díky vánoční limitované edici kosmetiky Yves Rocher!

Tak jako každý rok, i letos přichází společnost Yves Rocher před Vánoci na trh s limitovanou edicí kosmetických produktů, které jsou jako šité na míru úžasné sváteční atmosféře.

Sebe nebo své blízké tak můžete potěšit jemnou a přitom rafinovanou vůní hrušky v karamelu, hravých lesních plodů či tajemné ostružiny!

Připomeňte si letní slunce

Vánoční kolekce Lesní ovoce vás v duchu přenese do teplých letních dnů, které si v sychravém počasí tak rády připomínáme.

Výrobky s kouzlem lesního ovoce potěší především energické a nezávislé ženy, které se však rády nechávají rozmazlovat.

Tato kolekce udělá radost především opravdovým gurmánkám, vybrat si v ní můžete jemný sprchový gel (89 Kč), mýdlo na ruce (89 Kč) nebo krém na ruce (89 Kč), který o vaši pokožku nejen úžasně pečuje, ale ještě ji krásně provoní, a hydratační balzám na rty (89 Kč).

K dostání je v kolekci s lesním ovocem i sprchový gel s peelingem (129 Kč), který obsahuje semínka z kiwi, jež zajistí exfoliaci pokožky během koupele. Složení je obohaceno o výtažek z chrpy pěstované dle zásad ekologického zemědělství a zanechá tak pokožku skvěle čistou a vonící po lesním ovoci.

Magická fialová přitažlivost

Ostružiny patří k nejoblíbenějším plodům pozdního léta. Jsou nejen úžasně dobré, ale i trochu tajemné, protože ty nejlepší najdeme na světlých lesních stráních. Připomeňte si jejich výjimečnost ve vánoční kolekci „Ostružina od Yves Rocher!

Dárkem z této kolekce uděláte radost především smyslným a tajemným ženám.

V rámci této voňavé edice najdete sprchový gel (89 Kč), sprchový gel s peelingem (129 Kč) nebo krém na ruce (89 Kč).

Kromě toho v ostružinové kolekci se můžete nechat okouzlit i sprchovým gelem se třpytkami (129 Kč) nebo tělovým pudrem se třpytkami (249 Kč), který je zabalený v elegantní krabičce a doplněný labutěnkou. Pudr zanechá vaši pokožku sametově jemnou, zahalenou do třpytivého závoje s vůní ostružin.

Potěšit se můžete i z tělového krému Ostružina (219 Kč), který představuje spojení krému s texturou tělového mléka a je obohacen o máslo z karité a jemný mandlový olej. Pokožka je díky němu vyživená a jemně provoněná.

Jemné a rafinované spojení

Další kolekcí speciální vánoční edice Yves Rocher je „Hruška v karamelu“. Tahle úžasná kombinace vám ihned evokuje vůni cukroví, světlo svíček a kouzlo vánočního stromku.

I to z ní dělá ideální dárek především pro romantické a elegantní ženy.

Rozmazlovat sebe či své blízké můžete krémovým sprchovým gelem, jehož mycí složky jsou rostlinného původu a jsou obohaceny o gel z aloe vera pěstované dle zásad ekologického zemědělství a o 100% rostlinný glycerin, který vaši pokožku jemně očistí.

K dostání je v této kolekci i tělové mléko (149 Kč), které obsahuje jemný mandlový olej, 100% přírodní glycerin a výtažky z chrpy pěstované dle zásad biologického zemědělství. Jemné tělové mléko zanechá vaši pokožku jemnou a hydratovanou.

Kromě toho si úžasnou vánoční atmosféru můžete zkrášlit díky toaletní vodě Hruška v karamelu (165 Kč) nebo vonné svíčce (145 Kč), která prozáří a provoní váš byt.

V době předvánočního i vánočního shonu pak jistě oceníte i relaxační koupel – stačí do vany přidat šumivou tabletu do koupele s vůní hrušky v karamelu a všechny starosti jako zázrakem odletí někam hodně daleko.

Pozor, návykové

Limitovaná vánoční edice s trojicí úžasných kolekcí ale nemusí potěšit jen vás samotné. Můžete ji proměnit i ve skvělý dárek pro své blízké. Díky rozmanitosti vůní, barev i výrobků najdete jistě něco pro každého.

Značka Yves Rocher je navíc zárukou, že potěšíte i nejnáročnější ženy – kosmetika je vyráběna nejen z těch nejkvalitnějších přírodních přísad, ale i v souladu s ochranou životního prostředí.

Jediným nebezpečím dárků z kolekcí Lesní ovoce, Ostružina a Hruška v karamelu je, že se s nimi nebudete chtít rozloučit a budete v pokušení nechat si je jen a jen pro sebe…






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat