Módní úlovek zimy: Vyberte si hřejivý kabát nebo bundu!

Pátráte po kabátu, ve kterém byste bez újmy na zdraví – a stylu – přečkaly zimu? Poradíme vám, kam zajít pro ty nejzajímavější kousky a co se bude vůbec nosit.

Najít svršek, který splní veškeré nároky na teplo, pohodlí i styl, není vždycky snadné. Pokud se vám nechce obíhat obchod za obchodem, prohlédněte si naše tipy. Najdete v nich od každého něco. Dámám, které fandí nadčasové klasice, doporučujeme vlněné kabáty – nezapomeňte si ale ohlídat procento obsažené vlny. Prodejce pojmem „vlněný“ totiž často označí i kabát, který má 30% vlny. A ten vás proti chladu opravdu neuchrání. Co se týče střihů, naprostou jedničkou jsou kabáty se stejně laděným páskem, takzvané župánkové. V módě jsou i velké límce a barvy.

Ujíždíte na módních trendech a nebojíte se odvážnějších kusů? Porozhlédněte se po kabátku z umělé kožešiny nebo po tom „plyšovém“. Huňaté kabáty jsou v módě a fungují jako výborná izolace.

Móda ale přeje i bundám - letošním hitem jsou především ty péřové a prošívané, které často bývají stylově čisté a téměř minimalistické. Jejich alternativou je také ležérní parka, tedy delší bunda v zeleném odstínu s kapucí a projmutým pasem. I ta se dá sehnat v zatepleném provedení. Trendovou záležitostí jsou i bundy s jemným metalickým povrchem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat