Stylové čepice a klobouky: Ve kterých strávíte zimu vy?

O výhodách pokrývek hlavy se nemusíme sáhodlouze rozepisovat – že byste bez nich v zimě neměly udělat ani krok, určitě samy víte. Kde ale natrefit na módní kousky, které vám budou slušet?

S čepicemi a pokrývkami hlavy má problém většina žen. Pokud máte i vy pocit, že vám ani jediná nesluší, věřte, že v tom nejste samy. Jakmile ale odhodíte předsudky a ozkoušíte ty nejslušivější, určitě si vyberete.

Začněme u pletených čepic. Naprostou klasikou je v tomto směru kulich. Nemluvíme ale o žádné módní hrůze, v aktuálních kolekcích najdete krásné kousky s huňatou kožešinovou bambulí. Správně tvarovaný kulich, který není příliš dlouhý, sluší téměř všem. V módě jsou i čepice bez bambule, které zdobí pár kamenů nebo flitrů. Sehnat můžete také ty se zvířecím potiskem - skvěle vypadají s obyčejným kabátem i parkou. Hitem zůstávají ležérní čepice se spadlou zadní částí, takzvané beanie. I ty jsou k dostání v nejrůznějších barvách a provedeních, včetně příjemného kašmíru.

Pokud se s čepicemi nemůžete sžít, pořiďte si alespoň vlněný klobouk, který je typický pro podzimní a jarní dny. Není tak teplý, jako pletený kulich, pakliže ale volíte mezi kloboukem a ničím… V současných kolekcích je navíc tolik krásných kousků, že si určitě vyberete. Módní jsou i vlněné kšiltovky, které vypadají překvapivě dobře. Mluvíme ale pouze o těch zateplených. Klasické určitě vynechejte – nejen kvůli tomu, že nehřejí. Kombinace zimního kabátu s lehkou kšiltovkou působí přinejmenším zvláštně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat