Šaty na ples nebo večírek: Našli jsme pro vás kousky v »obyčejných« obchodech!

Odmítáte pozvání na plesy nebo nejrůznější společenské akce z jediného důvodu – absence těch správných šatů? Poradíme vám, kde seženete ty nejkrásnější večerní kousky. A často za nižší cenu, než je půjčovné!

Dlouhé večerní šaty by měla mít v záloze každá žena. Pokud jste na ty pravé ještě nenatrefily, možná si vyberete z dnešních tipů. Našli jsme pro vás šaty, které seženete v obchodech nebo e-shopech za přijatelné ceny.

Volit doporučujeme především jednodušší kousky, které můžete pokaždé obměnit pomocí doplňků. Pozor si dejte na materiál, ani nízká cena není omluvou pro šaty působící lacině. Pasé jsou především lesklé látky a bohaté zdobení. Chcete-li udělat dojem, dejte přednost šatům s originálním střihem, střídmě zdobeným dekoltem nebo páskem coby doplňkem.

Zásadní je samozřejmě typ vaší postavy. Čím problematičtější postava, tím více se musíte soustředit na správný střih. Zapomeňte na zbytečně volné šaty, důležitý je lehký splývavý materiál, který zbytečně nepřilne, ale zároveň bude kopírovat vaše křivky. Super tipem jsou také složené šaty s odlišnou tmavou sukní a světlým překříženým vrškem (Asos), které potlačí nedostatky ve spodní části těla a jsou zároveň originální. Dámy s drobnějším hrudníkem mohou vsadit na výrazný volán na horní části šatů nebo překřížení. Milujete nápadité kousky? Vyberte si šaty s průsvitnými rukávy a kamínkovým vrškem po vzoru těch z French Connection.






Celkem 5 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat