Kosmetickým hitem je OMLAZENÍ ZADKU: Vyjde na více než 11 tisíc!

Vánoční a silvestrovské hodování zpustoší trávicí systém, který pak vylučuje toxiny do celého těla. Stopy svátečního hodování jsou patrné především na kůži – záněty, pupínky, akné a ucpané póry. Vizáží posedlí lidé tak začátek roku stráví zahlazováním a napravováním škod, které si přivodili během nezřízené konzumace dobrot. V New Yorku však neléčí jen obličej. Pořádnou omlazující kúru dopřávají i zadku. Vyjde na pět set dolarů, ale prý se po ní nemusí člověk stydět obléct tanga na pláži.

Čtyřicetiminutový zákrok využívá laser, chemickou slupovací kúru a zvlhčovače k zjemnění, zpevnění a vyčištění pleti na pozadí. To přitom bývá po nezdravém chování často zanícené a nevzhledné. Zákrok Tip Top Tush Treatment nabízí salón plastické chirurgie doktora Matthewa Schulmana za pět set dolarů – asi 11,5 tisíce korun.

Zkušená kosmetička nejdříve zbaví kůži pozadí starých buněk pomocí odlupovací kúry. Pak pomocí laseru pokožku zjemní a zbaví zánětů a hrbolů. Následuje aplikace zpevňujícího krému, který pokožku vyživí, stáhne a vyhladí.

Je to ideální zákrok před odletem k moři, kde člověk krom tváře ukazuje také pozadí,“ uvedl doktor Schulman v rozhovoru pro New York Post.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat