7 módních nezbytností pro jarní šatník: Vyberete si?

Přestože na samotné jaro si musíme ještě chvíli počkat, o módních trendech už je dávno rozhodnuto. Zastáváte stejně jako my heslo, že štěstí přeje připraveným? Podívejte se, co se bude už brzy nosit!

Nová sezona s sebou jako vždy přináší seznam nadcházejících trendů. Pokud chcete držet krok s módou, neměly by vám chybět následující kousky:

Prodloužená košile nebo košilové šaty

Dlouhou košili v pánském stylu můžete nosit s krátkými šortkami, úzkými kalhotami, nebo pokud je dostatečně dlouhá, i coby šaty. Nebojte se ji spojit s dalším aktuálním trendem, teniskami.

Zkrácené kalhoty

Kalhoty širšího střihu, připomínající kalhotovou sukni, jsou zpátky. Díky jejich zkrácené, mnohdy ne úplně lichotivé délce, je doporučujeme nosit výhradně s podpatky. Výjimku mohou udělat jen dlouhánky.

Cokoli s proužky

Velkým tématem jara budou i proužky, a to nejen v tradiční modrobílé podobě. Nosit je můžete ve stylu black & white a stejně tak i v barevném provedení. Kdekoli a jakkoli!

Semišový comeback

Do módy se vrací materiál, o kterém nebylo několik sezon ani vidu, ani slechu. Máte slabost pro semiš? Pak se máte na co těšit. Nosit se bude na bundách, sukních, ale i topech nebo kabelkách.

Nový trenčkot

Klasické trenčkoty nevyházejí z módy, letos je ale doplní i kabáty z velmi lehkých materiálů. Saténové a téměř župánkové trenčkoty nehřejí, za to vám ale nahradí třeba oblíbené sako. Pro pozdní jaro, kdy budou teploty šplhat výš, ideální!

Denimová nadvláda

Kdykoli se zdá, že denimu už více být nemůže, přijde trend, který nás vyvede z omylu. Nesoustřeďujte se jen na džíny, denim bude mít mnohem zajímavější podoby. Zaměřit se doporučujeme na bundy, šaty, sukně a v neposlední řadě i košile.

Plédy

První vlaštovky se objevily už v podzimních kolekcích, trend plédů bude nicméně pokračovat i na jaře. Teplé přehozy skvěle zahřejí a vypadají stylově, naučit se s nimi zacházet se rozhodně vyplatí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat