Svěží líčení jako z přehlídky. Zkuste ho s námi!

Zatímco některé trendy přicházejí a odcházejí, jiné se z výsluní popularity nehnou. Mezi takové stálice bezpochyby patří i svěží líčení v nahém duchu. Jeho výhody? Vyzmizíkuje únavu, podtrhne přirozenou krásu a vykouzlí dokonalou pleť. Víte, jak na něj?

Nosit ho můžete 365 v dní roce, nehledě na barvu vašich očí, vlasů nebo ročník narození. Decentní líčení s maximem svěžesti je zkrátka univerzální. A my vám prozradíme ten správný postup. Složitostí se bát nemusíte – líčení zvládnou i úplné začátečnice.

Svěží líčení v osmi krocích

1. Bezchybná pleť je základ. Vyčistěte ji jemným gelem, opláchněte studenou vodou a naneste kvalitní hydratační krém s UV faktorem. Počkejte pár minut a přebytek odsajte papírovým kapesníčkem. Náš tip? Ultra Facial Moisturizer se SPF 30 od Kiehl´s (800 Kč)

2. Pokračujeme ve snaze o dokonalou pleť. Pro maximální efekt použijte rozjasňující sérum, případně vmíchejte kapku rozjasňovače do krému a vťukejte prsty. Náš tip? Rozjasňující sérum s divokou růží Korres (1095 Kč)

3. Místo hutného make-upu volte lehký BB/CC krém, případně i tónovací krém. S drobnými nedokonalostmi se zatím netrapte, odmažete je v dalším kroku. Náš tip? CC krém od Clinique (769 Kč)

4. Vyberte si korektor s vhodnou texturou – ideální jsou ty krémovější s hydratačními účinky, tekuté, případně i v peru. Naneste ho na oblast pod očima, na víčka (zakryjete drobné nesrovnalosti a stíny budou lépe držet) a případně zakamuflujte nedokonalosti. Náš tip? Hydratační korektor Fake Up od Benefit (800 Kč)

5. Pokračujte očima. Oční stíny volte tentokrát v matném provedení a přirozených odstínech. Použít můžete i pleťový pudr. Na co používat stín, který není téměř vidět? Naličte si jen jedno oko, prohlédněte si rozdíl a pochopíte. Náš tip? Matný stín NYX (109 Kč)

6. S řasenkou to nepřehánějte, výsledek má být decentní. Náš tip? Slavná řasenka Great Lash od Maybelline (120 Kč)

7. Pudrovou tvářenku na chvíli odložte – pro svěží líčení se mnohem více hodí ta krémová. Použít můžete i tekuté „tinty“. Začít můžete s cenově dostupnou variantou. Náš tip? HD Blush od e.l.f. (105 Kč)

8. Líčení zakončete kombinací balzámu a barvy na rty. Opět ale zůstaňte u jemných tónů. Náš tip? Vyživující máslíčko na rty Korres (240 Kč) 






Celkem 5 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat