Výstřih? Ano, ale na zádech. Objevte svůdné topy i šaty

Pátráte po svůdném kousku s výstřihem? A co pro jednou vynechat prvoplánové dekolty a zaměřit se na záda? Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější topy, šaty i overaly, které jsou momentálně k dostání.

Móda odhalených zad není žádným sezónním trendem – tyto rafinované kousky se skrývají ve většině kolekcí. A nosit je nemusíte jen na party. Pořídit si můžete lehký svetřík s otevřenými zády, stejně jako zepředu nenápadný, klasický top, který oblečete k džínům.

Na jaře se vám budou hodit vzdušné šaty, ale i ty upnuté, barevné. Oblastí, kde se můžete vyřádit, jsou potom večírkové šaty a overaly. Super tipem jsou také dlouhé jednoduché šaty, které zdobí jediné – otevřená záda. Obléct je můžete na kterýkoli ples a budete za hvězdu.

Jediným úskalím je prádlo. V tomto ohledu se vyplatí být nekompromisní – když už holá záda, tak by je nemělo vůbec nic rušit. Vykukující prádlo je tabu! Výjimkou jsou některé letní topy nebo svetříky, pod které můžete obléct bandeau top – v podstatě popruh látky přes prsa, který můžete zakomponovat do vašeho outfitu. Jiné výjimky povolené nejsou.

Pokud si nemůžete dovolit jít nahoře bez, pořiďte si samodržící podprsenku nebo jen lepítka, kterými se překryjí bradavky (ideální pro drobnější hrudník). K dostání jsou také chytré podprsenky, které se dají upravovat na různé způsoby – u některých je snížený spodní popruh a odepnout se dají i ramínka. Máte-li velká prsa, která potřebují oporu a klasickou podprsenku, budete se muset spokojit s šaty nebo vršky, které nemají kompletně otevřenou zadní část, ale jen důmyslné prostřihy ve spodní části zad.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat