NEMRAVNÉ džíny: Kapsou se dostanete rovnou mezi nohy (FOTO)

Litevský návrhář Robert Kalinken chce prorazit v přesyceném trhu s módou něčím, co zatím nikoho nenapadlo. Tedy pár fetišistů si něco takového vyrobí z běžných kalhot rozpáráním vnitřku kapsy, on ale vyrábí džíny rovnou bez kapesního váčku. Když tak člověk strčí ruku do otvoru pro kapsu, sáhne rovnou na genitálie. PlayPants nabízí zájemcům na webu pro financování dobrých nápadů Kickstarter.

Kalinken doufá, že je na světě dost těch, kteří podobné neřestné rifle chtějí nosit. Ovšem on si nemyslí, že jsou neřestné. Naopak velmi praktické pro neustálý pohyb na veřejnosti. S rukama v kapsách si majitelé díky nim budou moct poškrábat, upravit ale i dráždit pohlavní orgány, a přitom se můžou tvářit, že mají jen ruce zastrčené v kalhotách.

Jeho džíny jsou designérskými kousky, střihově originální, takže chce za kus sto liber – asi 3 700 korun. A své návrhy začne produkovat sériově, když mu mecenáši pomůžou získat aspoň deset tisíc liber – asi 370 tisíc korun. Zatím má necelou polovinu.

„Napadlo mě to ve chvíli, kdy jsem u jedněch svých starých džínsů sáhl do kapsy a byla tam díra,“ tvrdí Kalinken.

Džíny nabízí se dvěma skrytými zipy.

„Instalovali jsme dva skryté zipy do předních kapes. Ty zipy jednoduše otevřete rukou. A nebojte se, jsou bezpečné, takže vaše nejjemnější cennosti nebudou ohroženy,“ dodává Kalinken.






Celkem 7 komentářů

heenna
10.10.2016
vivi11
06.08.2016
moniika
01.08.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat