Jakým kabelkám budou patřit jarní ulice?

02.03.2015 | Krása a móda

Také už se nemůžete dočkat, až odhodíte kozačky na půdu a vytáhnete jarní garderobu? Zatímco budete škrtat dny v kalendáři, zpříjemněte si čekání na jaro pořádnou přípravou. Oprašte sandály, vyžehlete šaty a … pořiďte si trendy kabelku!

3 jarní trendy: Který si vyberete?

Jaro je období odvážných kreací, barev a svěžesti. Proto zapomeňte na nudnou černou kabelku, kterou nosíte každý den do práce, a oživte svou sbírku o žhavý módní kousek – rozhodně je z čeho vybírat!

Bude vám lépe slušet aktovka, kufříková kabelka nebo výrazné psaníčko?

Tip: Nebojte – i klasické kabelky mají v jarním šatníku své místo a se starou dobrou klasickou nikdy nešlápnete vedle. Zkuste se ale na jaře trochu odvázat!

Aktovka jako z tátova šatníku

Módní trendy velí jasně – zabruste do pánského šatníku! Trendy jsou nejen obleky v pánském stylu, mokasíny a kravaty, ale také aktovky. Vybírat můžete z hnědých či černých odstínů, ale bát se nemusíte ani výraznější barvy. (Foto: Panda, Guess)

Tip: Do pánského stylu se nevrhejte po hlavě, ale vždy si vypůjčte jen něco. Alespoň jeden kousek by měl být kontrastní, ženský a sexy. Co třeba aktovka, pánský oblek s ohrnutými nohavicemi a výrazné lodičky?

Kufry? Ne. Kufříky!

Pevnější konstrukce zajistí, že všechny vaše cennosti budou v bezpečí. A stylový design se zase postará o to, že si na vás žádná módní policie nepřijde. Kufříkové kabelky hlásí návrat na scénu a rozhodně by neměly chybět ani ve vaší jarní výbavě. Ať už sáhnete po decentnější variantě nebo dáte přednost výraznému vzoru, rozhodně nešlápnete vedle. (Foto: Ochnik, Verde)

Výrazná psaníčka

Psaníčka už jsou v kurzu nějaký ten pátek. Z výsluní už ale ustupují takzvané clutch kabelky a jarní ulice ovládnou drobná psaníčka hýřící barvami. Kdy jindy experimentovat s extravagantními motivy než právě na jaře? Tak seberte odvahu a vyberte si zářící psaníčko, které dokonale podtrhne váš svěží jarní outfit. (Foto: Tommy Hilfiger, Menbur)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat