Bojujete s nezdravými vlasy? Netřeba zoufat!

20.07.2015 | Krása a móda

Účes je sice chloubou většiny žen, někdy však mohou být právě vlasy zdrojem problémů. V takovém případě se je třeba zamyslet nad vlastním životním stylem a vsadit na kvalitní vlasovou kosmetiku a kadeřnické potřeby.

Péče o vlasy s kvalitní vlasovou kosmetikou

Padání vlasů, ale také další problémy mohou mít sice různé příčiny, a to včetně genetiky, nicméně v naprosté většině případů je na vině nezdravý životní styl, špatná strava a používání nevhodné vlasové kosmetiky. Se všemi těmito faktory přitom můžete něco udělat. Změna životního stylu (především vyvarování se stresu) a stravování sice potřebuje určitou vůli, nicméně pokud chcete, půjde to.

Obměna vlasové kosmetiky je potom ještě snazší. Máte-li problémy s vypadáváním vlasů, anebo s vlasy suchými a poškozenými, náprava tedy není složitá. Především je nutné koupit speciální přípravky pro péči o vlasy, tedy šampon, olej, kondicionér apod., které s problémy po nějaké době „zatočí“. Rozhodně tedy nemusíte zoufat.

Kadeřnické potřeby jsou rovněž velmi důležité

Pro správnou péči o vlasy je samozřejmě nutné mít také špičkové kadeřnické potřeby. Nekvalitní výrobky a elektrospotřebiče, stejně jako jejich nesprávné používání, totiž rovněž mohou mít negativní vliv na váš účes. Zejména spotřebiče pracující s horkým vzduchem jsou často zdrojem poškození. Používejte je tedy obezřetně.

Na druhou stranu se dnes bez těchto kadeřnických potřeb snad žádná žena neobejde. Při jejich nákupu byste nicméně měla postupovat opatrně a pozorně vybírat. Prohlédněte si proto nabídku fénů na vlasy v e-shopu Vlasy-kosmetika.cz, mezi nimiž naleznete i výrobky s ionizací, které vašemu porostu hlavy určitě neuškodí. Právě naopak!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Salátová mísa s quinoou

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:20
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat