Větší rozkoš než z orgasmu mají ženy z dopnutí starých džínů

11.02.2010 | Krása a móda

Ženy mají sice sex rády jako muži, ale rozhodně u nich není tak vysoko na žebříčku priorit jako u mužů. Těžko člověk pohledá muže, který zažije větší slast z dopnutí starých kalhot než z pořádného vyvrcholení. Ovšem třetina žen pociťuje větší rozkoš z faktu, že se vleze do starých oblíbených kalhot.

Třetina žen také raději než o sexu s hollywoodských hercem fantazíruje nad tím, že se vleze do starého oblečení, které nosila v mládí, kdy bylo tělo štíhlejší. A pětatřicet procent žen odmítá vyhodit pár starých džínů, u nichž pořád doufá, že je jednou zase oblékne. Vyplynulo to z průzkumu britských konzumentek cereálií.

„Ženy mají velmi silné pouto k džínům, o nichž vědí, že se v nich skvěle nejen cítily, ale také v nich výborně vypadaly. Berou je jako srovnávací měřítko a motivační nástroj k hubnutí, vůbec nezáleží na tom, jak jsou ty kalhoty staré,“ uvedla mluvčí společnosti Special K Laura Bryantová.

V průzkumu bylo vyzpovídáno na 2 200 žen z celé Británie.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat