Soutěž o 1x thermo přikrývku od SCANquilt, kterou si zamiluje každý zimomřivec

Preferujete objemnější přikrývky i pocit příjemného tepla? Pojďte si zasoutěžit o thermo přikrývku od společnosti SCANquilt. Do zimního období se ideálně hodí! A okouzlí vás nejen svou hřejivostí.

Spánek je pro fyzické i psychické zdraví zcela zásadní. Jak si ho co nejvíce zkvalitnit, aby skutečně splňoval svůj léčivý účel? Obecně se doporučuje chodit spát každý den ve stejnou dobu, čímž si tělo zvykne na pravidelný odpočinkový cyklus. V ložnici by měla být vhodná teplota, a to mezi 17 a 20 stupni Celsia. Před ulehnutím bychom neměli používat mobilní telefon, neboť jeho vyzařující modré světlo negativně působí na produkci hormonu melatoninu. Klíčové jsou pochopitelně i lůžkoviny, protože od jejich stavu a kvality se odvíjí i celkové pohodlí. Nehodila by se vám nová přikrývka?

Víc než jen deka!

V rámci naší každoroční vánoční soutěže můžeme ve spolupráci se značkou SCANquilt udělat radost jednomu zimomřivci. Pro výherce už se chystá zimní přikrývka THERMO PLUS, která bude vyhovovat tomu, kdo má rád objemnější deky i pocit většího tepla. Vyšší hřejivost je docílena použitím „teplých švů“. Pevným spojením dvou samostatně prošitých přikrývek vzniká vzduchová kapsa, která kromě izolačních schopností výplně ještě přidá izolační vrstvu vzduchu. Výherní přikrývka THERMO PLUS má klasický rozměr 140×200 cm, přičemž je lehká jako pavučina a měkoučká jako mráček na obloze. Díky své příjemné splývavosti, jež vydrží po dlouhou dobu, vás doslova „obejme“, proto se budete cítit jako v hebké hřejivé bavlnce. Ostatně, přesně takový komfort je ve SCANquilt totiž hlavní prioritou.

Inspirace s dlouhou tradicí

Navzdory názvu, který navozuje dojem „severské“ značky, je SCANquilt ryze českou značkou. Na tuzemském trhu je již 30 let a snaží se přinášet pohodu a inspiraci do našich domovů. Se svými 56 prodejnami patří u nás k největším maloobchodním sítím specializovaným na sortiment bytového textilu. Společnost SILEX pod svojí vlastní značkou SCANquilt jako jedna z prvních začala v bývalém Československu propagovat a vyrábět přikrývky a polštáře z dutých nealergenních vláken. Dodnes patří mezi hlavní produktové řady, nyní však zaujímá výsadní postavení především pro šíři více jak 600 vzorů a barev pov­lečení z různých materiálů, které je doplněno paletou barev a rozměrů prostěradel, dekoračních polštářků, plédů, ubrusů, prostírání, utěrek, ručníků a županů.

Když spánek, tak pětihvězdičkový!

Značka SCANquilt se zaměřuje zejména na vybavení ložnice ve zdravém a moderním stylu a ve svých prodejnách, které jsou umístěny v obchod­ních centrech po celé republice, nabízí kromě zboží i poradenství a obsluhu zkušených prodejních asis­tentek. Zboží si můžete prohlédnout v klidu domova na www.scanquilt.cz, nebo objednat k vyzved­nutí na prodejně, kde vám ochotně celý výběr do­kompletují, případně poradí s dalším výběrem.

Cena výherní přikrývky je 2 290 Kč.

Další informace naleznete na internetových stránkách www.scanquilt.cz.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1x thermo přikrývku od SCANquilt!

Soutěž probíhá od 2.12. do 12.12.2022.

Vyhrává 80. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat