Angelina Jolie: Milovat Brada je moje práce

Herečka Angelina Jolie sice několikrát v posledních týdnech zdůrazňovala, že film U moře se ničím nepodobá jejímu manželství s Bradem Pittem, teď poprvé ale přiznala, že se s manželem občas střetnou jako dva berani. Tvrdé srážky však prý končí vždy smířením a uvědoměním si, že milovat otce svých dětí je její práce.

„Posiluje to vztah, když dokážete přejít tyto velké souboje a velké problémy, v nichž se opravdu střetnete hlavou proti hlavě. Ať už se hádáme a bojujeme sebevíc, a všichni máme tyto problémy, nakonec vždy řeknu: ‚Je to moje práce milovat ho,‘“ prohlásila čtyřicetiletá Angelina v rozhovoru pro magazín People.

Přestože má Brad už přes padesát, nepřestává pro ni být atraktivní. Spíš naopak.

„Dnes mě zajímá mnohem víc jeho padesátileté já, než mě zajímalo jeho čtyřicetileté. A pak se člověk těší ještě víc na další společné roky. S Bradem máme štěstí, že oba vidíme krásu v tom, jak se ten druhý mění,“ dodala herečka a režisérka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat