Angelina Jolie: Menopauza ve čtyřiceti je fajn

Herečka Angelina Jolie prožívá ve čtyřiceti to, co většina žen až o deset čí více let později. Menopauzu. To proto, že před časem podstoupila oboustranné odnětí vaječníků a dělohy. Aby u sebe minimalizovala riziko rakoviny těchto orgánů, které je kvůli určitým genům u ní velmi vysoké. Na nádory pohlavních žláz či prsu zemřely její babička i matka. Manželka Brada Pitta chce žít dlouho kvůli šesti dětem, které vychovává. A tak šla na operaci, po níž její tělo vstoupilo do menopauzy.

„Každá žena je jiná, když prochází menopauzou. Nevěděla jsem z emocionálního hlediska, jak se budu cítit. Věděla jsem, že prsa budou větší operace a víc mě změní fyzicky. Vaječníky mění více hormonální úroveň a emoce, ale je to jiné, člověk se cítí jinak,“ přiznala Angelina v americkém televizním rozhovoru s Tomem Brokawem.

Teď během interview v Sydney přiznala, že si změnu v hormonálním nastavení těla užívá.

„Vlastně se mi moc líbí, že jsem v menopauze. Neměla jsem žádnou příšernou reakci na to, takže jsem měla veliké štěstí. Cítím se starší a cítím se být usazenější. Cítím se šťastná, že jsem dospěla. Nechtěla bych být znovu mladá,“ svěřila hvězda australskému deníku The Telegraph.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat