Princezna Charlotte slaví 1. narozeniny: Je víc po princi Williamovi nebo Kate?

Princezna Charlotte se narodila loni 2. května princi Williamovi a jeho manželce Kate jako jejich druhorozené dítě. A při této krásné příležitosti pořídila její maminka nové fotky, kterými se již tradičně pochlubila na sociální síti.

Nové fotografie zachycují Charlotte doma v Norfolku při hře na trávníku s vozíkem a kostkami. Tři další obrázky byly pořízeny v interiéru a princezna se na nich předvádí v růžovém a bílém pleteném svetříku, který se stejně jako každý kousek, který urozené batole oblékne, stane módním hitem.


„Vévoda a vévodkyně jsou velmi šťastní, že se mohou podělit o tyto důležité rodinné okamžiky. Doufají, že si každý tyto krásné fotografie užije stejně jako oni,“ komentovala nové obrázky mluvčí princezniných rodičů.

Fotografie malé Charlotte jsou přitom jediný způsob, jak se Britové o vývoji princezničky mohou něco dozvědět. Od svého křtu se totiž ještě ani jednou neobjevila na veřejnosti.

Princezna Charlotte je v pořadí čtvrtou následnicí na britský trůn. Hned po svém dědečkovi princi Charlesovi, otci princi Williamovi a svém bratrovi Georgovi, kterému budou letos v červenci tři roky.






Celkem 20 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat