DiCaprio posiluje image samce: Chytil dalšího andílka Victoria’s Secret

Herec Leonardo DiCaprio má další zářez na pažbě své zbraně, jíž loví modelky Victoria’s Secret. Desátou kráskou předvádějící toto luxusní spodní prádlo, kterou si přivedl před fotografy jako novou milenku, je modelka Nina Agdal. Potkali se v Cannes na filmovém festivalu a teď se na pláži v Malibu pusinkovali jako středoškoláci. Hollywoodská hvězda si dlouhodobě buduje image Dona Juana.

Třiadvacetiletá Dánka si vzala na pláž sarong a titěrné bílé bikiny. Leonardovi přítomní paparazziové vůbec nevadili, naopak si užíval, že se jim může vystavovat, když si vyměňoval pusinky s Ninou ležící na písku. Budovat image se musí kvůli rolím v hollywoodských filmech nonstop.


Vlk z Wall Street se přitom ještě před pár týdny ukazoval s jinou kráskou z Victoria’s Secret, jednadvacetiletou Němkou Toni Garrnovou. V jeho případě se ale střídání modelek rovná střídání ročních období.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat