Co jste možná nevěděli o Johnnym Deppovi

Co si vybavíte, když se řekne Johnny Depp? Charismatického piráta z Karibiku, chladnokrevného, zpívajícího londýnského holiče, plachého Edwarda s nůžkami namísto rukou, nebo třeba mladého policistu z teenagerského seriálu z 80. let?

Každopádně si většina z nás vybaví velmi přitažlivého muže, který je zároveň skvělým hercem. To jsou vlastnosti, které jsou o něm známy snad všem. Co by vás ale mohlo na tomto idolu dívek i zralých žen překvapit?

Tady máte desítku nepříliš známých informací o Johnnym Deppovi.

1.    Nikdy nezískal Oscara
Tohle sice není žádné tajemství a ví to skoro každý, ale když se tak nad tím zamyslíte, není to u tak vychvalovaného a nejen diváky, ale i kritiky do nebe vynášeného herce zvláštní? Johnny Depp byl na Oscara nominován třikrát (za filmy Hledání Země Nezemě, Sweenwyho Todda a první díl Pirátů z Karibiku), ale sošku si domů zatím neodnesl. Tak možná příští rok…

2.    Byl tváří obchodního řetězce H&M
V roce 1999, tedy ještě chvíli předtím, než se obchody H&M staly celosvětově známou značkou, byl Johnny Depp tváří švédské pobočky řetězce v evropské reklamní kampani.

3.    Má slabost pro videoklipy

Tedy, ne že by jejich sledováním trávil celé dny, ale několik jich režíroval, a to i pro takové hvězdy, jako jsou Johnny Cash, Tom Petty and the Heartbreaker nebo The Lemonheads. Hudba je Johnnyho velkou láskou (sám je i muzikantem).

4.    Režíruje videoklipy své přítelkyně
U videoklipů ještě zůstaňme. Francouzská herečka/modelka/zpěvačka Vanessa Paradis, s níž Johnny již léta žije, svěřila produkci videoklipů ke svým písním do Deppových rukou. A nejspíš svého rozhodnutí nelituje, protože jiného režiséra zatím nehledá. A Johnny tak podle svých slov alespoň může podporovat Vanessinu hudební kariéru.

5.    Byl alergický na čokoládu
Je to tak. Jako dítě nemohl Johnny ani kousek tohohle oblíbeného pokrmu. A mimochodem, největší strach měl vždycky z klaunů, pavouků a duchů.

6.    Byl si blízký s Marlonem Brandem
Marlon Brando, s nímž se Johnny setkal v několika filmech, o něm prohlásil, že je nejlepším hercem své generace. A Johnny Marlona vždycky uvádí při výpočtu svých přátel a vzorů.

7.    Byl čtyřikrát zasnoubený
Někteří lidé, jak se zdá, rádi ruší zasnoubení. A Johnny Depp patří evidentně mezi ně – své by o tom mohly vyprávět Sherilyn Fenn, Kate Moss, Jennifer Grey nebo Winona Ryder. Těm všem navlékl Johnny na prst zásnubní prsten…

8.    Mluví francouzsky
To by samo o sobě nebylo tak překvapivé, uvážíme-li, že část roku žije ve Francii s francouzskou partnerkou. Ale důvod, proč se francouzsky (víceméně) naučil, je tak romantický! Aby si mohl povídat s Vanessinými rodiči.

9.    Má dobré srdce
Celý honorář, který dostal za práci na filmu Imaginárium doktora Parnasse, věnoval dceři svého zesnulého kolegy Heatha Ledgera. Poté, co vešla tato skutečnost ve známost, ho napodobily i další hvězdy filmu – Jude Law a Colin Farrell.

10.    Jeho děti jsou pro něj vším

Dcera Lilly-Rose a syn Jack jsou pro něho „důvodem každé ráno vstávat, jediným důvodem, proč dýchat“.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat