Super dlouhé vlečky: Vyberte tu nejkrásnější

Co do délky vlečky, na filmovém festivalu v Cannes rozhodně zvítězila švýcarská modelka Julia Saner, následovaná čínskou herečkou Wei Tang. Důstojně si ty své nesly třeba Rosario Dawson, Tiziana Rocca, Fan Bingbing, Hofit Golan či Penelope Cruz.

Super dlouhá vlečka k večerním šatům zaručuje, že se budete cítit jako princezna a stoprocentně budete středem pozornosti. Hodí se pro opravdu velké večíky.

Ostře sledovaná svatební vlečka Kate Middleton

Kate Middleton, nyní už vévodkyně z Cambridge, si vysloužila od kritiků a slavných módních návrhářů výlučně kladné ohlasy na styl, který zvolila pro svůj velký den.

Efekt šatů podle uznávaných návrhářů zvýraznila vlečka, která byla poměrně krátká, ale působivá. Byla prý zajímavě střihově řešena. Návrháři se asi chtěli vyhnout tomu, aby se pomačkala tak, jak tomu bylo na svatbě princezny Diany.


Fan Bingbing, šaty Atelier Versace // Penelope Cruz, šaty Marchesa // Bar Refaeli, šaty Roberto Cavalli // Uma Thurman, šaty Chanel // Salma Hayek. šaty Gucci

Nejdelší vlečka světa

V rumunském Bukurešti na Svatebním festivalu byla v roce 2009 představena nejdelší vlečka na světě. Měřila 1,579 metrů! Ozdobena byla sedmi tisíci kamínky od Swarovského. Výroba vlečky trvala 70 dnů. Šaty s extra dlouhou vlečkou byly navrženy rumunskou návrhářkou Ioanou Comaanescu, která se na navrhování svatebních šatů specializuje.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat