Nicole Kidman před dětmi skrývá sexuální život, aby zůstaly co nejdéle nevinné

Herečka Nicole Kidman se odmítá s novináři bavit o svém sexuálním životě. Detaily jsou pro ni intimní a jediný člověk, s nímž se o sexu baví, je její manžel Keith Urban, jehož se to přímo týká. Před dcerami - šestiletou Faith a osmiletou Sunday - o těchto věcech vůbec nemluví a chce je ještě udržovat v nevinnosti.

Nicole během rozhovoru na rozhlasové stanici Sirius XM na otázku, co dělají, když se s Keithem chtějí milovat, odpověděla: „Dcerám řekneme, že máma a táta potřebují svůj čas na pusinkování.


Devětačtyřicetiletá Australanka ale jinak odolávala dotazům moderátorů, kteří z ní chtěli vypáčit něco o sexuálním životě s manželem Keithem, jehož si vzala v roce 2006.

Jediné, co k tématu ještě dodala, je, že mají se zpěvákem stále velmi aktivní pohlavní život, protože ji přitahuje jako žádný jiný muž na světě.

Pro mě je nejkrásnější muž, jakého jsem kdy potkala, Keith Lionel Urban. Má cikánské srdce a cestuje po světě, kamkoli jedu já. Řeknu mu, jedeme do Tasmánie točit film! A on jen odpoví, ok,“ dodala bývalá manželka Toma Cruise, jehož si brala v roce 1990 a rozvedla se s ním o jedenáct let později.






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat