Smutek v královské rodině. Vnučka Alžběty II. potratila

Letošní Vánoce na panství v Sandringhamu nebyly nijak bujaré. Jednak do soukromého sídla britských panovníků přijela královna Alžběta II. s manželem Philipem nemocní, ale také jim velmi smutnou zprávu přivezla jejich druhorozená vnučka Zara Tindall. Dcera princezny Anny totiž těsně před Vánocemi potratila. A královský mluvčí to potvrdil přímo na Štědrý den.

Zara, závodní jezdkyně parkurových dostihů, si vzala osmatřicetiletého ragbistu Mika Tindalla v roce 2001. V listopadu tohoto roku oznámili, že čekají druhého potomka. Jenže před Vánocemi starší sestřenka princů Williama a Harryho potratila.


„Je to velmi smutné, Zara a Mike Tindallovi přišli o dítě. V tak těžkém čase žádáme všechny o respekt jejich soukromí,“ uvedl mluvčí Buckinghamského paláce.

Královna tím přišla o šesté pravnouče, pětatřicetiletá Zara jí před dvěma roky přivedla na svět pravnučku Miu Grace.

Alžběta II. je prababičkou čtyřleté Isly a pětileté Savannha Phillipsových, které jí přivedl na svět její nejstarší vnuk, devětatřicetiletý Peter Phillips, syn její dcery princezny Anny. Dále má od britského korunního prince a následníka trůnu čtyřiatřicetiletého Williama tříletého pravnuka prince George a roční pravnučku princeznu Charlotte. A od již zmíněné Zary má tedy ještě dvouletou pravnučku Miu Grace.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat