Kim Cattrall: Je dobře, že jsem si nikdy nepořídila děti

Herečka Kim Cattrall prý pranic nelituje faktu, že nemá žádné děti. Naopak věří, že to bylo správné rozhodnutí. Ačkoli třikrát zkusila manželství, dnes žije raději sama. A tvrdí, že se necítí osaměle. Nelituje prý žádného rozhodnutí, protože bylo promyšlené a stojí si za ním dodnes.

„Nemám děti, nejsem vdaná, jsou to určité cíle, které jsem měla a má je i společnost. Někteří lidé mi říkají, že musím být osamělá, jiní pak, že jsem dobře udělala. Ale jsem spokojená se svými rozhodnutími… Neučinila jsem je jen tak z rozmaru. Opravdu jsem je promyslela, nakonec jsem si jistá, že byla správná,“ tvrdí Kim, jež byla manželkou Larryho Davise, Andreho J. Lysona a Marka Levinsona.


Šedesátiletá hvězda seriálu Sex ve městě tvrdí, že má silné mateřské instinkty a jako kvočna se chová ke svým svěřencům, kterým dává rady do života.

„Jen proto, že nemáte děti, neznamená to, že nemáte mateřské instinkty. Mám spoustu mladých lidí, které vedu a pomáhám jim. Mají z toho prospěch, doufám, a mně to dává hrozně moc. Miluju je. Mladé ženy jsou velmi odvážné, že se nadále snaží být v pracovním procesu a stále chtějí najít partnera a mít děti. V jistém smyslu se mi moc ulevilo, že už tato rozhodnutí mám za sebou a můžu si žít život, který jsem si zvolila,“ dodala Cattrall.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat