Julia Roberts je opět nejkrásnější ženou světa

Magazín People vydává na jaře speciál, v němž představuje seznam nejkrásnějších žen příslušného roku. Pro rok 2017 na první příčku usadil Julii Roberts. Matka tří dětí je prý vyzrálou krásou, která vyzařuje z nitra a je nejen povrchní dokonalostí obličeje. Titul tohoto časopisu získala hvězda filmu Pretty Woman už popáté.

Julia v rozhovoru pro People hovořila také o tom, jak mluví o kráse se svými dětmi. „Je to docela zajímavé, protože je tím nechcete pokazit,“ odpověděla hollywoodská hvězda, jež má s manželem Danielem Moderem devítiletého syna Henryho a dvanáctiletá dvojčata Hazel a Phinnaeuse.


Kameramana si devětačtyřicetiletá Julia brala před patnácti roky.

„Myslím, že dokud každý dobře voní a má úsměv na tváři, spadá do režimu krásy!“ dodala Roberts.

V roce 2014 přitom Julia přiznala, že v devadesátých letech ji tituly nejkrásnější žena a nejslavnější herečka přivedly na scestí. Narostl jí nos a pýcha ji přivedla k několika tvrdým nárazům.

„Myslím, že jsem vždycky patřila k tomu klučičímu spektru holek. Například, nikdy mě nezvolili do pěti nejlépe vypadajících hereček v bikinách. A upřímně, je to dar z nebes. Protože když jsem byla mladší, tak jsem si myslela, že jsem nejhezčí,“ přiznala Julia před dvěma roky magazínu InStyle.

Před rokem také Roberts poskytla tipy na krásu, jimiž se sama řídí. „Myslím, že kdybych věděla o cvičení všechno, zřejmě bych vypadala, jako by mě slepili dohromady páskou. Prostě bych to se cvičením přeháněla. Takže myslím, že je lepší zůstat v klidu a dělat vše s mírou, pít svou vodu, hodně spát a radovat se,“ svěřila herečka magazínu People před rokem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat