Nejlepší sex? V 71 letech, tvrdí Jane Fonda

Čím vyšší věk, tím lepší sex. Tedy alespoň podle americké herečky Jane Fonda. Podle svých slov totiž to nejlepší milování ve svém životě zažila v 71 letech!

Dnes čtyřiasedmdesátiletá herečka a velká vyznavačka zdravého životního stylu platila ve své době za sexuální symbol a jak je vidět, tahle oblast jí vůbec není cizí ani ve věku, kdy většina žen operovává především vnoučata.

Stáří si Jane vůbec nepřipouští a odmítá současný kult mládí. „Jsem teď šťastnější než kdy předtím, lépe rozumím životu a sex je úžasný. Už bych nechtěla být znovu mladá,“ prohlásila tahle sympatická dáma.

Ale přes svá tvrzení se nijak netají tím, že prošla rukama plastického chirurga. „Čemu vděčím za svůj vzhled? Z třiceti procent genům, z třiceti procent dobrému sexu, z třiceti procent zdravému životnímu stylu a spoustě pohybu, no a za zbývajících deset procent musím poděkovat svému plastickému chirurgovi,“ prozradila Jane Fonda svůj recept na krásu.

O důležitosti zdravého sexuálního života v každém věku mluví držitelka Oscara dlouhodobě a sama jde příkladem. Nedávno prozradila i tajemství svého neutuchajícího sexuálního apetitu – mužský hormon testosteron.

„Objevila jsem testosteron asi před třemi lety a musím říct, že je to úplný zázrak, chcete-li zůstat sexuálně aktivní, i když vaše libido už není tím, čím bývalo,“ neskrývala Jane Fonda své nadšení v jednom z rozhovorů, v němž před pár let reportérovi svěřila, že právě prožívá – alespoň co se milostného života týká – nejšťastnější období vůbec.

Bohužel, po několika měsících přišlo vystřízlivění v podobě nepříjemného vedlejšího efektu užívání testosteronu, jenž se u Jane projevil – akné. A tak se s ním herečka, k malé radosti svojí i svého přítele, hudebního producenta Richarda Perryho, musela rozloučit. „Mít v mém věku pubertální akné, to už je trochu moc,“ prohlásila s úsměvem a ujistila, že se sexu jen tak nevzdá.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat