Denisa Domanská v modelu pro Miss World: Získá s ním další korunku?

Česká Miss World 2011 Denisa Domanská (19) má před sebou pár týdnů, kdy bude mít plné ruce práce. Zanedlouho se totiž vydá do Londýna, kde bude reprezentovat Českou republiku na prestižní mezinárodní soutěži krásy Miss World! Do boje o titul vyzbrojí Denisu návrhářka Jana Berg.

Denisa neponechává nic náhodě a připravuje se více než důkladně. Procvičuje si pilně angličtinu. S učitelem tance absolvuje náročné taneční lekce
a pro zlepšení kondičky chodí do fitka.

Nejdůležitější součástí slavnostního finálového večera jsou společenské šaty. Pro tuto jedinečnou příležitost Denisa zvolila róbu od módní návrhářky Jany Berg, která pro ni navrhla a ušila okouzlující model z jemňoučkého hedvábného šifonu.

Tento model v odstínech starorůžové a broskvové je klasického korzetového střihu, s rozvolněnou sukní s vlečkou. Živůtek je zdobený jemnou krajkou z kovových vláken v barvě bronzu, pošitý korálky. Zvolená barevná škála modelu podtrhuje Denisin jedinečný půvab.

Toto ale nebude jediný model, který si s dílny této návrhářky poveze. Jana Berg pro Denisu připravila celkem patery šaty, z toho troje dlouhé večerní a dvoje koktejlky.

„Měla jsem příležitost, seznámit se s Janou Berg už dříve a vždy jsem její krásné šaty obdivovala. Jsem proto moc ráda, že si jich hned několik povezu s sebou na soutěž Miss World,“ říká Denisa Domanská.

Česká kráska nezapomíná ani na svůj rodný kraj, proto asi málokoho překvapí, že si s sebou do Londýna poveze také kyjovský kroj. „Dědí se v naší rodině z generace na generaci, tak věřím, že mi přinese štěstí,“ svěřuje se půvabná brunetka.

Finálový večer mezinárodní soutěže krásy Miss World se bude konat 6. listopadu. Držíme Denise palce!






Celkem 0 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:08
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat