Podívejte, jak Tereza Kostková zpevňuje své tělo

Sympatická herečka Tereza Kostková (35) je dobře známá svým velice pozitivním vztahem ke sportu. Trénuje, kdykoli jí to čas dovolí, kvůli kondici i aktivní relaxaci.

Její nedávné spojení se značkou Power Plate, kdy se stala tváří posledního modelu pro domácí trénink, bylo pro Terezu jen dalším logickým krokem, jak rozšířit možnosti svého tréninku. Kromě posilování a zpevňování těla na vibrační plošině Tereza také ráda plave, běhá i posiluje ve fitness klubu s činkami nebo provádí aerobní aktivity.

Tereza není jen tváří, ale také pravidelným uživatelem a velmi si přístroj chválí. Cvičí na něm dvakrát týdně pod vedením své osobní trenérky Zuzky. Roli trenérky oceňuje zejména pro bezchybné provedení cviku, jež má za výsledek skvěle zpevněné tělo za minimum času. Trenérka navíc Tereze podle jejích slov dopřává nejen komplexní, ale i zábavný trénink. Chválí si také efektivitu tréninku při jeho časové nenáročnosti a fakt, že po cvičení ucítíte i svaly, o kterých jste předtím ani nevěděli.

Jak tréninky populární herečky vlastně vypadají a jaké výsledky již zaznamenala? „Nejdříve je potřeba pořádně rozehřát svaly pomocí aerobní zátěže, nejčastěji na běhacím pásu. Dále se Zuzkou provádíme velice účinná zpevňovací a dýchací cvičení na podložce a pak posiluji,“ uvádí Tereza Kostková.

Pokud nepracuji na Power Plate, tak většinou strávím kolem 40 minut na pásu. Poté nikdy nevynechám nějaký posilovací stroj, cviky na břicho a samozřejmě důležitý strečink. Cvičím už čtyři měsíce a od října jsem zhubla 3 kila, k čemuž určitě pomohl i upravený jídelníček. Zpevnění a vyrýsování svalů je více než patrné. Jsem ale pořád na začátku, už se nemůžu dočkat dalších pokroků!
TIP Bety: Chcete poradit, jaké jídlo je vhodné vyřadit z jídelníčku, pokud chcete zhubnout? Zeptejte se zdarma naší osobní trenérky Petry z Holmes Place!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat