I slavné krásky mají nízké sebevědomí: Čím se trápila Céline Dion?

22.04.2019 | Osobnosti

Zpěvačka Céline Dion patří k nejslavnějším hudebním hvězdám současnosti. A jako taková je samozřejmě velmi lukrativní reklamní tváří. Zvolila si ji teď společnost L'Oreal a Céline tím velmi polichotila. V mládí prý byla zakomplexovaná ze špatných zubů a vyzáblosti a nikdy, ani ve snu by ji nenapadlo, že bude reklamní tváří zkrášlující kosmetiky.

„Neměla jsem žádné sebevědomí, když jsem byla mladá. Necítila jsem se hezká, měla jsem problémy se zuby, byla jsem velmi vyzáblá a pořád mě šikanovali ve škole. Nikdy jsem si nemyslela, v té době, že by mě mohli požádat, abych se stala tváří zkrášlující kosmetiky. Nechci se vracet do minulosti, protože jsem se necítila nikdy dřív tak skvěle. Teenagerská léta a také dvacáté roky mého života byly úžasné, ale nikdy jsem nebyla silná. Dnes mám už vnitřní hlas, který mi pomáhá vychovávat své děti. Nikdy jsem se necítila tak krásná a silná, jako se cítím dnes. Myslíte, že končím? Zlato, já teprve začínám. Opravu si myslím, že to nejlepší teprve přijde,“ tvrdí jednapadesátiletá kanadská hvězda v rozhovoru pro přílohu listu Sunday Times.

S plastikami opatrně...

Céline také vtipkovala o tom, že půjde na plastiku.

„Moc ráda bych si nechala něco vylepšit. Mé rty jsou příliš tenké, takže chci rty, které snesou rudou rtěnku… A jak začnete se rty, tak ty tváře také musejí přijít na řadu, oui, oui. Ale ve vší vážnosti, pokud vám to dodá sebevědomí a pokud se cítíte krásnější, nejsem proti tomu. Ale když s tím začnete, musíte být velmi opatrní, protože to může vést k tomu, že chcete víc a víc… Nelíbí se mi představa, že to člověk přežene a pak se podívá na svou fotku z mládí nebo na své děti, ale nebude vypadat jako oni nebo jako jejich matka!“ dodala Dion.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat