Těhotná Lucie Váchová se těsně před porodem nechala fotit nahá

Lucie Křížková Váchová stihla před plánovaným porodem všechno, co chtěla. Výbavička pro očekávaného syna je nakoupena, pokojíček je námořnicky vymalován, nové rodinné auto stojí před domem.... A fotky s těhotenským bříškem jsou nafoceny!

Lucie nechávala samotnou realizaci focení až na začátek devátého měsíce těhotenství a je ráda, že i ona bude mít na toto krásné období doživotní vzpomínku. „Nechtěla jsem pro focení žádné speciální prostředí ani módní doplňky. Fotky měly být přirozené, čisté a to se povedlo,“ říká někdejší Miss ČR z roku 2003.

Nahota, v tomto střízlivém podání,  mi nevadí. V těhotenství se mi naopak moc líbí. Při focení jsem se vůbec nestyděla. Měla jsem kolem sebe samé profesionály, takže to bylo moc příjemné. Jednalo se vlastně o mé poslední focení před porodem a kdo ví, za jak dlouho se před objektiv opět dostanu.“

„Fotky budou také pěknou vzpomínkou na to, že mi v těhotenství vlastně narostlo jen bříško a prsa. Bříško za pár týdnů shodím velmi ráda, za taková prsa bych se ale ani v budoucnu nezlobila,“ směje se modelka. „Místo jedniček mám teď trojky a moc se mi to líbí, i manželovi,“ přiznává.

Autorem fotek je fotograf Jaroslav Urban. O líčení se postaral Filip Sam Dolce. Fotografie vznikly v rámci natáčení reportáže pro Top star magazín.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat