Ben Affleck je příliš starý. Příštím Batmanem bude Robert Pattinson

13.06.2019 | Osobnosti

Po Benu Affleckovi se příštím Batmanem stává jeho o třináct let mladší kolega Robert Pattinson. Studia Warner Brothers potvrdila, že v příštím akčním fláku Matta Reevese bude představitelem netopýřího muže třiatřicetiletý Robert. Ten v konkuru na roli porazil Nicholase Houlta, s nímž byl řadu týdnů v nejužším výběru. Studia nakonec dala přednost jemu.

Příští film o Batmanovi má mít premiéru 25. června 2021.

Affleck se jako Bruce Wayne alias Batman objevil ve dvou snímcích, Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti z roku 2016 a Liga spravedlnosti z roku 2017. Ale pro pokračování plánované na červen 2021 chtěl režisér Reeves novou, mladší krev. Příběh se totiž vrátí do mladých let tohoto superhrdiny.

Samá slavná jména

Šestačtyřicetiletý Affleck byl příliš starý na to, aby se pro roli o dvacet let mladšího Bruce hodil.

„Jsem nadšený z Batmana, který vyjde v létě 2021, a těším se na to, jak se vize Matta Reevese uskuteční,“ napsal Affleck na Twitteru, když oznámil, že jako Bruce Wayne končí.

Donedávna se spekulovalo o tom, že novým Batmanem bude sexy hezoun Armie Hammer. Toho chtěl v roli také George Clooney, jenž si sám Bruce Wayna zahrál. Krom něj jsme v roli mohli vidět také Michaela Keatona, Vala Kilmera či Christiana Balea.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat