Zpěvačka Rihanna přiznala: Mám mindrák ze svých nohou

Zpěvačka Rihanna (24) se netají tím, že má silně vyvinutý mužský pól své osobnosti. Také proto jí připadá, že je na světě pořádných chlapů veliký nedostatek. Doslova mluví o období sucha. Teď navíc prozradila, že po prvních dvou dámských parfémech Reb’l Fleur a Rebelle chystá pánskou voňavku. A bude ji sama nosit.

„Teď pracuju na módní kolekci a mám dva parfémy na trhu plus pracuju na pánské vůni. Ale bude to unisexová vůně, protože já moc ráda nosím pánské parfémy. Víte, jak rád člověk voní celý den jako jeho přítel, ne?“ svěřila Rihanna magazínu more!.

Zpěvačka poslední dobou hodně mluví o nahotě, o svém těle a o mindrácích. Má je jako každá jiná žena. Ona považuje za svou slabinu nohy. Ráda by měla štíhlé dlouhé končetiny, ale příroda jí nadělila širší stehna.

„Mám mindrák ze svých nohou. Každý chce mít štíhlé a pevné nohy, já jsem stejná. Takže posiluju nohy, ale nechci mít příliš silná stehna, takže taky hodně běhám. Nemyslím si, že je někdo na sto procent spokojený se svým tělem. Ale člověk si zvykne na fakt, že je to jeho tělo a že je takové, jaké je,“ tvrdí Rihanna.

Trpí narcistickou poruchou osobnosti

Rihanna prý trpí narcistickou poruchou osobnosti (NPD). Píší to americká média s odvoláním na osoby z jejího týmu a na psychology, kteří její chování v posledních měsících označují za typické pro tento druh poruchy osobnosti. Rihanna často na Twitteru strhávala pozornost kontroverzními prohlášeními a fotkami. Lidé trpící NPD potřebují neustálou pozornost, mají pocit, že jsou zcela výjimeční, důležití a nenahraditelní.

„Dosáhla bodu zlomu. Rihanna tvrdí, že je fyzicky a psychicky vyčerpaná a cítí se ztracená. Myslím, že potřebuje nutně pomoc a nějaký čas vypnout, nejen z práce, ale také ze všech dalších stresů jejího života,“ cituje Daily Star zpěvaččinu kamarádku.

Psycholožka Jo Hemmings k tomu dodává: „Rihannino nevyzpytatelné chování by mohlo naznačovat, že trpí NPD. Symptomy jsou přehnaný pocit sebedůležitosti a potřeba pro konstantní obdiv, které Rihanna prokazovala vyvěšováním polonahých fotek. Pokud opravdu má NPD, pak by si mohla s pomocí psychologa uvědomit, co páchá za škody.“







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat