Instagram z lidí dělá otroky závislé na uznání, tvrdí Madonna

26.06.2019 | Osobnosti

Zpěvačka Madonna nepovažuje sociální síť Instagram – navzdory tomu, že ho sama používá – za pozitivní přínos společnosti. Podle ní je totiž tato aplikace navržena tak, aby lidem vyvolávala úzkosti a deprese. A činí z nich otroky neustále závislé na uznání davu.

„Pohltí vás srovnávání se s druhými. Myslím, že Instagram je navržen tak, aby vám vyvolával špatné pocity. Lidé jsou opravdu otroky honby za uznáním jiných lidí,“ tvrdí Madonna v rozhovoru pro deník The Sun.

Měla jsem štěstí...

Šedesátiletá zpěvačka prý ani trochu nelituje toho, že se narodila v době, kdy se internet teprve začal klubat z elektronkových vajíček.

„Měla jsem veliké štěstí, že jsem svůj život umělkyně prožívala před telefony a Instagramem a sociálními sítěmi, protože jsem měla čas se vyvinout jako skutečná umělkyně a lidská bytost bez pocitu tlaku z posuzování jinými lidmi nebo z vlastního srovnávání se s jinými lidmi,“ dodala královna popu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:44
139 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:42

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat