Celebrity, které svá kila neřeší, a přesto jsou miláčky opačného pohlaví

01.09.2019 | Osobnosti

Trápíte se pro pár kilo navíc a namlouváte si, že o někoho takového nemůže být zájem? Mýlíte se! O tom, že mají muži raději ženy „krev a mléko“, mnohé nás sice pořád ještě zcela nepřesvědčili, následující celebrity jsou ale jasným důkazem, že nám muži nelžou.

Mariah Carey

Mariah se vždycky pyšnila pořádnými křivkami, muži z ní ale šílí i na prahu její padesátky. Silná stehna, pořádný zadeček a bujné poprsí v kombinaci se štíhlým pasem dostanou do varu nejednoho muže. Ženy ale z nějakého důvodu jako ona vypadat netouží. Možná, že je to škoda.

Adele

Znáte šmrncovnější boubelku, než je zpěvačka Adele? Žena, která ovádla svět svým nezaměnitelným hlasem si publikum získala i díky své korpulentní postavě, za kterou se nikdy nestyděla.

Christina Aquilera

V současné době je sice velmi štíhlá, po celou kariéru se ale Christina potýká s velkými výkyvy váhy. I v dobách, kdy měla víc než jen pár kilo navrch, si však zachovala pozici jedné z nejvíc sexy postav showbyznysu. Její platinová kštice, výrazně rudé rty a kypré tělo rozpalovalo nejednoho fanouška.

Jennifer Lopez

Jenn se vždycky pyšnila pořádným zadečkem a že na něj může být náležitě hrdá, dokazuje tím, že si ho nechala pojistit na zhruba sedm miliard korun.

Ewa Farna

O tom jak být krásná i s plnoštíhlou postavou by mohla Ewa přednášet. Přestože je její váha stále žhavým tématem bulváru, ona si z toho hlavu nedělá. Evidentně se ve svém těle cítí lépe, než si mnozí myslí a je to na ní vidět!

Leonardo DiCaprio

Slavný Leo byl miláčkem žen od dob kultovního snímku Titanic, kde se ještě jako mladý a štíhlý statečně vzdal života pro svou lásku. Dnes už je herec poněkud kypřejších tvarů, na šarmu mu to ale nijak neubralo. Ženy ho stále zbožňují.

Gerard Butler

Která žena by alespoň jednou nevzdechla po udatném králi Leonidovi nebo sexy Jerrym z romantického P.S. Miluji tě? Gerard Butler se vždy mohl pyšnit postavou, kterou mu mohl závidět nejeden sportovec. V současné době na jeho těle však po svalech nezůstaly ani památky a dokonce se mu rýsuje pořádný pupík. I tak bychom mu nějaké to kilo navíc rády odpustily, že?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat